My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:ej, no ja wymnożyłam, jakieś milion postów temu, że ma być 9 zaciażonych, bo przecież 3 w maju, 3 w czerwcu, no to ew. może być 3x3= 9, więc lista moze pozostać otwarta..
mnie mdli, tylko mdli..ew. mi się cofa i odbija..Malenq lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Ona jest otwarta cały czas, tylko z małymi przeszkodami celem mobilizacji i motywacji
Tamka - ja też musiałam zrezygnować.. choć nasza pani od jogi, mówiła, zę te kobiety,m które chodziły na jogę - nawet w początkowej fazie mogą chodzić, tyle, ze nie wykonują pewnych układów.. ale skoro u Was nie chcą, to tego się trzymajTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka tylko spokojnnie
I zakodować jakoś musisz żeś zaciążona, może na lodówce karteczkę sobie przyklej;)nie no żarcik, poczekaj poczekaj jeszcze trochę i mała fasolka nie da Ci o sobie zapomnieć
A joga, no cóż musisz jakoś przeżyć trudno...Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wczoraj wieczorem napisałam do tego gina z kliniki, który jak się śmiejemy z mężem, na monitoringu "dopchnął", co trzeba
i już mi odpisał, super facet
Witam.
Gratuluję ciąży, trzymam kciuki.
Proszę nie zwiększać dawki Euthyroxu. Proszę najpierw podejść do swojego lekarza i potwierdzić ciążę. Wynik HCG proszę zrobić mimo dodatniego testu ciążowego- z punku medycznego przekazuje dużo więcej informacji.
W chwili obecne nie ma potrzeby aby przychodziła Pani do mnie na wizytę. Proszę tylko o wynik hcg.
PozdrawiamMalenq, marissith, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:wczoraj wieczorem napisałam do tego gina z kliniki, który jak się śmiejemy z mężem, na monitoringu "dopchnął", co trzeba
i już mi odpisał, super facet
Witam.
Gratuluję ciąży, trzymam kciuki.
Proszę nie zwiększać dawki Euthyroxu. Proszę najpierw podejść do swojego lekarza i potwierdzić ciążę. Wynik HCG proszę zrobić mimo dodatniego testu ciążowego- z punku medycznego przekazuje dużo więcej informacji.
W chwili obecne nie ma potrzeby aby przychodziła Pani do mnie na wizytę. Proszę tylko o wynik hcg.
Pozdrawiam
Dokładnie spoko doktorek
Konkretny i ze spokojem, więc niech i Tobie się on udzieli
ten spokój oczywiścieTamka lubi tę wiadomość
-
CzaryMary, trzymam mocno mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!! luteinka albo dupek i będzie git!
Krokoś, wariatko, jakieś trefne testy masz po prostu, odpuść już sobie sikanie, zrób ewentualnie drugą betę i przestań stresować groszkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Nie no kochana żartowałam
Na pewno będzie wszystko zielone, nie masz się czym stresować
Jestem dobrej myśli.
Tylko te okropne bóle brzucha mnie niepokoją.
Już wróciłam z labu, krew pobierała mi ta sama pani co w piątek, ale mi gratulowała.)))
Wyniki oczywiście po 16:00.
Odbieram ten wynik i jak wszystko będzie ok to już nic nie robię aż do wizyty u gina.Nenaaa, Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Jestem dobrej myśli.
Tylko te okropne bóle brzucha mnie niepokoją.
Już wróciłam z labu, krew pobierała mi ta sama pani co w piątek, ale mi gratulowała.)))
Wyniki oczywiście po 16:00.
Odbieram ten wynik i jak wszystko będzie ok to już nic nie robię aż do wizyty u gina.
Nie stresuj się i groszka! Oddychaj głęboko i się zrelaksujKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka spokojnie na tym etapie ciąży zarodek nie korzysta z uroków tego co jesz....więc nic się nie martw...
u mnie dopiero jakoś tydzień temu wyświetliła się informacja, że zaczynam "karmić" maleństwo i że muszę uważać na to co jem czy piję...
a i tak codziennie rano jedną kawę zwykłą wypijam, bo jak odstawiłam, to bóle głowy nawiedzały mnie codziennie...więc gin powiedział, że jedna filiżanka nie zaszkodzi, a może powstrzymać bóle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 09:48
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:ooooooo to dobre rozwiązanie wystarczy "tylko" zajść
Ale mam pytanie do mamusiek które na początku miały mdłości. Zapytam wprost bez owijania w bawełnę ;)wymiotowałyście jak ten kot? Czy po prostu Was mdliło?
O, podpinam się pod pytanie.
Bo ja na razie nie rzygałam, ale mdli mnie niemiłosiernie.
Przy czym na razie wszystko normalnie jem i kawy mi też nie odrzuciło póki co.