My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Może poszalała na tle łóżkowym i dochodzi do siebie albo zachodzi
a dziewczyny, czy ja mogę się napić kawy rozpuszczalnej???
Jak powiedział lekarz mojej koleżance "allleeeeż może pani pić kaaaawę, oczywiście. I tak pani odrzuci."Tamka lubi tę wiadomość
-
no to będę sobie zaglądać
jestem totalny freak - hipochondryk
Katja, bo tak ma być - mamy tu ewidentnie tendencję zwyżkową i w końcu wszystkie będą na liście ciężarówek, kwestia dwóch miesięcy
a mnie od niczego nie odrzuca, dalej lubię wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 10:22
Krokodylica, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ja bym chciała zauważyć ze po różowej stronie mocy, na 30-latkach jest chyba juz wiecej zaciazonych niz bez fasolek. jak myslicie???
No właśnie nie wiem ile nas tu w sumie wszystkich jest, trza by policzyć, zaciążonych 11Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka, tak wygląda "cudowny czas oczekiwania", że jak ci nagle zrobi się "mokro" to lecisz sprawdzić
A w ciąży jest dość często "mokro" bo organizm wydziela kolejną barierę chroniącą dziecko od świata zewnętrznego, więc bez wkładki nie da rady.. W poprzedniej ciąży owa wydzielina pojawiła się ok 15 tygodnia, a teraz mam ją niemal od początku.. i ona jest w kolorze ecru - to tak Wam piszę na przyszłość, bo znowu możecie się zestresować
Nenaaa, Tamka, Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja...dopisujcie, bo mój mózg ma ograniczone działania, policzymy towarzystwo
Ciężarnych nie liczymy bo wiemy, że 11
Tamka, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Katja, jak się trafi dobry egzemplarz to nie musisz dwóch lat czekać
moim zdaniem to się wie od razu czy facet jest materiałem na cokolwiek czy materiałem przelotnym
smarta, Malenq, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja, Kasiarzyna,... Czarnula Jeszcze i na ten moment nie wiem kto jeszcze
a mój mąż właśnie wydzwania klinikę co by się na badanie nasienia umówić. Jestem pod wrażeniem bo myślałam że do dziś to mu przejdzie.Nenaaa, Malenq, Tamka, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny