My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Katja, jak się trafi dobry egzemplarz to nie musisz dwóch lat czekać
moim zdaniem to się wie od razu czy facet jest materiałem na cokolwiek czy materiałem przelotnym
Zgadzam się z tym. Ja to z moim jak zaczęliśmy być ze sobą 10 lat pod koniec kwietnia (miał wtedy lat 16!) to już na początku lipca rozmawialiśmy o ślubie a we wrześniu się zaręczyliśmy. 9 lat nam się co prawda zeszło żeby do tego ślubu doszło ale się udało
A mąż się zapisał na środę na 12 a wynik już po 5h. Jakoś strasznie szybko mam wrażenie
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że ta lista jakaś magiczna będzie i raz dwa wszystkie z brzuchami będziemy
Konwalia dziękujęU mnie to jeszcze świeża sprawa ale walka o dzidzię trwa już od września. Mam już córkę z poprzedniego związku a teraz coś zaskoczyć nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 10:55
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Smarta, mega szybko ten wynik , my też czekaliśmy tydzień..
No właśnie jakoś mega szybko, zastanawiam się czy on się dobrze zapisał... Co prawda cena 300 zł też jest powalająca może dlatego że usługa expres.
Cześć Livia, powodzenia, jest tendencja to zachodzenia zaraz w cyklu gdy do nas dołączasz, także trzymam kciukiNawet miałam plan co by nowe konto założyć i świeżą udawać
Czarnula87 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Strasznie długo na te badania musicie czekać i cena tez okrutnie wysoka
My płaciliśmy 150zl za badanie nasienia rozszerzone i wynik był tego samego dnia po 6 godzinach.
Smarta mówisz, ze to tak działa?W tym cyklu to juz raczej sie nie uda bo mąż w pracy wyjazdowej ale sierpnien jest nasz
-
nick nieaktualnysmarta wrote:No właśnie jakoś mega szybko, zastanawiam się czy on się dobrze zapisał... Co prawda cena 300 zł też jest powalająca może dlatego że usługa expres.
Cześć Livia, powodzenia, jest tendencja to zachodzenia zaraz w cyklu gdy do nas dołączasz, także trzymam kciukiNawet miałam plan co by nowe konto założyć i świeżą udawać
To może mi się uda