My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Różnica jest porażająca. I jak tu w tym kraju dzieci robić?
-
nick nieaktualnyclonówka, więc na bank masz dobre 4-6dni do owulki....ale jak coś, to gin w piątek powie...
3mam kciuki....
Nastka skarbie, wszystkie o Tobie pamiętamy:) tylko naprawdę wybacz ciężarówkom, bo w główkach to orzeszki mamy, dlatego coś czasami szwankuje....
kochanie mocno, mocno 3mam kciuki, abyście po przeprowadzce odzyskali energię, werwę i dobry humor....a wszystko się ułoży:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki, jak mija poniedziałkowy poranek?
Ja zaraz lece ciasto urodzinowe dla szwagra robić, a później do miasta kilka spraw załatwić.
W kwesti badania nasienia, to my płaciliśmy chyba 80 zł, a wyniki były tego samego dnia.
pozwalam sobie się dopisać do listy oczekujących.
Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja, Kasiarzyna, Czarnula, Ania84, Kropka, Zgredka, Livia, Nasturcja, Choco. I kto dalej?Tamka, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
halo halo
gratulacje dla Tamki i Czary maryrosnijcie zdrowo
pare dni mmnie na forum nie ma i juz o mnie zapomnialy!!!!!! nie ladnie
Nasturcja, przytulam Cie mocnonie wiem za bardzo co Ci wiecej napisac. jedyne co to trzymam za Was kciuki i wierze, gleboko wirrze, ze sie uda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 12:00
Tamka lubi tę wiadomość
-
Hejka
Super wiadmość Tamuś kochana gratuluję z całego sercataka radość
i Czary mary też gratulacje wielkie, leć do gina po luteinę
Witaj Livia u nas się teraz bardzo szybko zachodzi więc zostań z nami
Ja już po kontroli u endo i mówiła że jest ok, tsh ładnie mi spada, teraz zwiększyła dawkę w 2 dni w tygodniu po 1,5 tabletki a reszta po 1 i spoko, za 5 tygodni badania kontrolne i wizyta znowu. U nas upał od rana byłam mokra u tego lekarza a byłam o 8:30 masakra
Weekned tak szybko zleciał ah
Nenuś pytałaś kiedyś kiedy mam następną wizytę, za tydzień równo, 28 lipsa to będzie ta wizyta dokładnych pomiarów
Witaj Yaśmin co u was?
Tamka, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
no wlaśnie post Beszki był dużo dłuższy i był link do testu pozytywnego i info, że się martwi bo zrobiła test przed okresem i robi dzisiaj badanie progesteronu na wszelki wypadek, a za chwilę ten fragment wykasowała, brzydula!
pewnie się boi i martwi i dlatego... ale przecież jesteśmy tu żeby wspierać!beszka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:no wlaśnie post Beszki był dużo dłuższy i był link do testu pozytywnego i info, że się martwi bo zrobiła test przed okresem i robi dzisiaj badanie progesteronu na wszelki wypadek, a za chwilę ten fragment wykasowała, brzydula!
pewnie się boi i martwi i dlatego... ale przecież jesteśmy tu żeby wspierać!
Beszka, dawaj link! -
Tamus Szerlocku
sadzilam ze nikt nie przeczytal
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c42a2131609584a5.html
Konwalia, progesteron bede badala, bo test jak w morde strzelil pozytywny, chociaz bete tez sprawdze dzis i w srode.
progesteron dlatego ze od kilku cykli mialam plamienia przed @ a to moze byc oznaka niskiego progesteronu, wiec chce zbadac. mialma tez niski progesteron w pierwszej ciazy i pralam leki.
boje sie bardzo, bo tak wczesnie jest....ale musialam z pewnych powodow ten test zrobic tak szybko. boli mnei podbrzusze niemilosiernie tak z przerwami - falowo i krzyz..wiem ze to normalne w ciazy, ale i tak sie martiwe.
no i moj wykres...zawsze po ovu mialam ladna stabilna temp, a teraz mam raz 37,05 nastepnego dnia 36,87 itp. wiec od dzis przestalam mierzyc tempke.
uciekam, bo maz z dzieciakami czekaja w aucieTamka, marissith, justta, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość