My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Beszka gratulacje kochana
a chciałaś się przed nami ukryć
Własnie, beszka powinna dostać lanie po dupie.
To ja tu jadę jak pirat drogowy w piątek, żeby Wam wynik bety napisać a ona się ukrywa. Phi.CzaryMary, justta, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
wpadłam się z Wami pożegnać nie jestem wiatrolotna a tym bardziej wiatropylna więc nie mam jak być zafasolkowana mam ostatnio doła mąż mnie wnerwia głupie gadanie i nicnierobienie oraz brak kasy
życzę Wam samych zielonych kropelek tym zafasolkowanym donoszenia skarbu który jest w nich i szybkiego lekkiego porodu oraz urodzenia zdrowego cudeńka
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo papa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimik74 wrote:Witajcie kochane
wpadłam się z Wami pożegnać nie jestem wiatrolotna a tym bardziej wiatropylna więc nie mam jak być zafasolkowana mam ostatnio doła mąż mnie wnerwia głupie gadanie i nicnierobienie oraz brak kasy
życzę Wam samych zielonych kropelek tym zafasolkowanym donoszenia skarbu który jest w nich i szybkiego lekkiego porodu oraz urodzenia zdrowego cudeńka
Trzymajcie się cieplutko i zdrowo papa
Zostań tu, będzie Ci raźniej. Możesz pogadać z nami niekoniecznie o sprawach związanych z zachodzeniem w ciążę.Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Dziewczyny,
Mam pytanie proszę: Ile kosztuje badanie hormonów ORIENTACYJNIE-planuje zrobić progesteron, myślicie że warto w tym samym dniu też prolaktynę? Nigdy nie miałam robionych a mam plamienia i z ciekawości chce sprawdzić i do gina iść już z wynikami, jaki koszt powiedzcie?
Buziaki
NonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przysnęłam na chwilę a tu tyle się dzieje...ból głowy mnie dopadł jakoś 3 dni temu i tak mnie ćmi...
Żadnych list już nie prowadzę, jeśli któraś chce to kontynuujcie, wymieniłam kilka dziewczyn i prosiłam o dopisywane się i podpowiedzi kto jeszczeAle Nastka obraziła się i tak i usunęła konto, straszne, mam się czuć winna tej decyzji?
Beszka, można gratulować?
CzaryMary, cieszę się, że zniknęły plamienia, będzie dobrze
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:a jaka cena mnie więcej? Rozumiem, że nie trzeba na czczo.
U mnie prolaktyna i progesteron po 22zł są i jak najbardziej trzeba na czczo. Do tego badając prolaktynę nie można dzień wczesniej baraszkować i jeść ciężkiej kolacjiNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:U mnie prolaktyna i progesteron po 22zł są i jak najbardziej trzeba na czczo. Do tego badając prolaktynę nie można dzień wczesniej baraszkować i jeść ciężkiej kolacji
Nona lubi tę wiadomość