My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:No i odebrałam juz wynik bety.
Otóż moje dziecię wykrzesalo 42mlU/ml.
oczywiście nie spodziewałam się niczego więcej bo przecież nie dotarłam jescze do terminu spodziewanej @.
Cieszę się bardzo.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:No i odebrałam juz wynik bety.
Otóż moje dziecię wykrzesalo 42mlU/ml.
oczywiście nie spodziewałam się niczego więcej bo przecież nie dotarłam jescze do terminu spodziewanej @.
Cieszę się bardzo.
Wspaniale, gratuluję.
Swoją drogą to ciekawe, 11dpo 42 a u mnie 10dpo 134? Chyba faktycznie miałam szybko to zagnieżdżenie.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja zjadłam nektarynkę, 2 morele, troszkę foccacci i się zastanawiam co na obiad zjeść.....a tak mi się nic nie chce robić...
Ja też mam dzisiaj potężnego lenia i brak siły do robienia obiadu, także wyjęłam rano bogracz z zamrażarki.Jak to dobrze go mieć! Gorzej że zapasy się kurczą.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie bylam na usg brzucha i tarczycy
usg brzucha wszytsko ok tylko w pecherzyku zołciowym kamien ;/
usg tarczycy wsio ok ..tylko wezly chlonne powiekszone - ale to dlatego ze mam lekkie zapalenie ucha
jutro maz ma usg zobaczymy zy to faktycznie przepuklina czy nie ..mam nadziejeze wszytsko bedzie ok...
a na 30 umowilam go na usg jader ;P bo mial powtorzyctylko nie wiem czy nie bede zazdrosna bo babeczka robi
kochane plamnienia na poczyatku ciazy w okresie okolo @ moga sie pojawic..wazne zeby to niebyly plamienia /krwawienia czysta krwia..
jednak dla spokoju wg mnie pownno sie isc do ginaCzaryMary, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny!Jesteście lepsze niż brazylijski serial codziennie nowe newsy i ciąże!BESZKA ściskam i gratuluję.
Dla wszystkich zafasolkowanych pioseneczka A JA ROSNĘ I ROSNĘ
http://www.tekstowo.pl/piosenka,fasolki,a_ja_rosne_i_rosne.htmlNenaaa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
No ja mam nadziejeze bedzie dobrze
hehehe co do zazdrosci to zartuje maz juz byl raz u lekarczki i to mlodziutkiej z jajcentami
ale musze mu zrobic na spokojnei te badania zeby juz miala 100% pewnosc ze wszytsko jest ok -
Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja, Kasiarzyna, Czarnula, Ania84, Kropka, Zgredka, Livia, Lili83, KotkaPsotka,....pozwoliłam sobie dopisac kotkę
Krokodylica, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Ania_84 wrote:Krokodylku a moze blizniaki
No właśnie Tamka już mi po wyniku pisała, że wysokie LH i że może bliźniaki, ale ona to przeliczała, ja to przeliczałam i bliźniaki mi nie wychodziły.
Raczej wczesne zagnieżdżenie.
Ale ja o bliźniakach bardzo marzyłam, także kto wie.Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość