My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kroko tak, piszę z doświadczenia... Początki czasem burzliwe ale później sielanka

Beszka no kurczę gratuluję... Jak można ukrywać taki news!!!!! Niegrzeczna Beszka
Tamka bądź w kontakcie z ginem, on najlepiej będzie wiedział co i jak
U mnie w przychodni mają stawkę 25zł za badanie (bhcg, progesteron, tsh itp) Wszystko w jednej cenie
Ania trzymam kciuki za wyniki... W sumie nawet jak nie będą idealne, to i tak będzie wiadomo co zrobić żeby poprawić a to już duży krok o przodu w stronę fasolki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamek, teraz doczytałam, idź Kochana do gina bo my to se tu możemy gdybać, uspokoisz się pewnie, zawsze to lekarz, skoro nie ma krwi to pewnie jest ok ale trzeba sprawdzić.Tamka wrote:dziewczyny, byłam w wc i pojawiło mi się plamienie jasno brązowe, naprawdę nie mam się czym przejmować czy jednak iść do gina??
-
CzaryMary wrote:ale dlaczego nas opuszczasz.
Zostań tu, będzie Ci raźniej. Możesz pogadać z nami niekoniecznie o sprawach związanych z zachodzeniem w ciążę.
będę może zaglądać i patrzeć co u was bo zajść nie mam jak skoro sięnie kocha ze mną mąż a to boli że Wy zielone chociaż zatazem cieszy bardzo -
Mimik Katja też nie zachodzi ale mamy tu takie różne tematy, że zaglądajmimik74 wrote:będę może zaglądać i patrzeć co u was bo zajść nie mam jak skoro sięnie kocha ze mną mąż a to boli że Wy zielone chociaż zatazem cieszy bardzo
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Tamuś nie bój się po pierwsze spokojnie, cycki też ciągle nie bolą, mnie tak na przemian a są dni że wogóle nie bolały, spokojnie jedz po betę i albo do gina albo zadzwoń najpierw i się spytaj co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 14:09
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Przysnęłam na chwilę a tu tyle się dzieje...ból głowy mnie dopadł jakoś 3 dni temu i tak mnie ćmi...
Żadnych list już nie prowadzę, jeśli któraś chce to kontynuujcie, wymieniłam kilka dziewczyn i prosiłam o dopisywane się i podpowiedzi kto jeszcze
Ale Nastka obraziła się i tak i usunęła konto, straszne, mam się czuć winna tej decyzji?
Beszka, można gratulować?
CzaryMary, cieszę się, że zniknęły plamienia, będzie dobrze
Przecież Nastka wczoraj się żegnała z nami, mówiła że odpuszcza, opisywała jak jej mąż reaguje itd. -
Tamuś, tak jak wyżej pisałam skonsultuj z ginem, nie denerwuj się, musi być dobrze, rozumiem Twój strach, wspieram, przytulam i jestem myślami z Tobą!Tamka wrote:jestem pełna najgorszych przeczuć, właśnie przestały mnie boleć piersi, zaraz pojadę odebrać betę i będę zastanawiać się co robić, jestem przerażona
-
Tamka wrote:jestem pełna najgorszych przeczuć, właśnie przestały mnie boleć piersi, zaraz pojadę odebrać betę i będę zastanawiać się co robić, jestem przerażona
Kochana nie panikuj. Mnie piersi nie bolą w ogóle. To jeszcze nic nie znaczy. Zobaczysz piękną betę i się uspokoisz. Czekam na wieści. -
nick nieaktualnyTamuś będzie dobrze....spokój i rozmowa z ginem....plamienie w okresie około @ są normalne, niemniej jednak powinnaś zawiadomić o tym gina, on będzie wiedział co robić.....
BESZKA??????????????? jak możesz??? żesz ukrywać takie newsy, jak my tu o haraczach piszemy.....
a tak to GRATULACJE:) bardzo bardzo bardzo mocno tulę ze szczęścia aż mi literki na lapku skaczą
co do bóli piersi nie są wyznacznikiem...moją sis zaczęły boleć dopiero w połowie 5go miesiąca...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny