My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kroko tak, piszę z doświadczenia... Początki czasem burzliwe ale później sielanka
Beszka no kurczę gratuluję... Jak można ukrywać taki news!!!!! Niegrzeczna Beszka
Tamka bądź w kontakcie z ginem, on najlepiej będzie wiedział co i jak
U mnie w przychodni mają stawkę 25zł za badanie (bhcg, progesteron, tsh itp) Wszystko w jednej cenie
Ania trzymam kciuki za wyniki... W sumie nawet jak nie będą idealne, to i tak będzie wiadomo co zrobić żeby poprawić a to już duży krok o przodu w stronę fasolkiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:dziewczyny, byłam w wc i pojawiło mi się plamienie jasno brązowe, naprawdę nie mam się czym przejmować czy jednak iść do gina??
-
CzaryMary wrote:ale dlaczego nas opuszczasz.
Zostań tu, będzie Ci raźniej. Możesz pogadać z nami niekoniecznie o sprawach związanych z zachodzeniem w ciążę.
będę może zaglądać i patrzeć co u was bo zajść nie mam jak skoro sięnie kocha ze mną mąż a to boli że Wy zielone chociaż zatazem cieszy bardzo -
mimik74 wrote:będę może zaglądać i patrzeć co u was bo zajść nie mam jak skoro sięnie kocha ze mną mąż a to boli że Wy zielone chociaż zatazem cieszy bardzo
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Tamuś nie bój się po pierwsze spokojnie, cycki też ciągle nie bolą, mnie tak na przemian a są dni że wogóle nie bolały, spokojnie jedz po betę i albo do gina albo zadzwoń najpierw i się spytaj co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 14:09
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Przysnęłam na chwilę a tu tyle się dzieje...ból głowy mnie dopadł jakoś 3 dni temu i tak mnie ćmi...
Żadnych list już nie prowadzę, jeśli któraś chce to kontynuujcie, wymieniłam kilka dziewczyn i prosiłam o dopisywane się i podpowiedzi kto jeszczeAle Nastka obraziła się i tak i usunęła konto, straszne, mam się czuć winna tej decyzji?
Beszka, można gratulować?
CzaryMary, cieszę się, że zniknęły plamienia, będzie dobrze
Przecież Nastka wczoraj się żegnała z nami, mówiła że odpuszcza, opisywała jak jej mąż reaguje itd. -
Tamka wrote:jestem pełna najgorszych przeczuć, właśnie przestały mnie boleć piersi, zaraz pojadę odebrać betę i będę zastanawiać się co robić, jestem przerażona
-
Tamka wrote:jestem pełna najgorszych przeczuć, właśnie przestały mnie boleć piersi, zaraz pojadę odebrać betę i będę zastanawiać się co robić, jestem przerażona
Kochana nie panikuj. Mnie piersi nie bolą w ogóle. To jeszcze nic nie znaczy. Zobaczysz piękną betę i się uspokoisz. Czekam na wieści. -
nick nieaktualnyTamuś będzie dobrze....spokój i rozmowa z ginem....plamienie w okresie około @ są normalne, niemniej jednak powinnaś zawiadomić o tym gina, on będzie wiedział co robić.....
BESZKA??????????????? jak możesz??? żesz ukrywać takie newsy, jak my tu o haraczach piszemy.....
a tak to GRATULACJE:) bardzo bardzo bardzo mocno tulę ze szczęścia aż mi literki na lapku skaczą
co do bóli piersi nie są wyznacznikiem...moją sis zaczęły boleć dopiero w połowie 5go miesiąca... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny