My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:Tamus Szerlocku
sadzilam ze nikt nie przeczytal
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c42a2131609584a5.html
Konwalia, progesteron bede badala, bo test jak w morde strzelil pozytywny, chociaz bete tez sprawdze dzis i w srode.
progesteron dlatego ze od kilku cykli mialam plamienia przed @ a to moze byc oznaka niskiego progesteronu, wiec chce zbadac. mialma tez niski progesteron w pierwszej ciazy i pralam leki.
boje sie bardzo, bo tak wczesnie jest....ale musialam z pewnych powodow ten test zrobic tak szybko. boli mnei podbrzusze niemilosiernie tak z przerwami - falowo i krzyz..wiem ze to normalne w ciazy, ale i tak sie martiwe.
no i moj wykres...zawsze po ovu mialam ladna stabilna temp, a teraz mam raz 37,05 nastepnego dnia 36,87 itp. wiec od dzis przestalam mierzyc tempke.
uciekam, bo maz z dzieciakami czekaja w aucie
Kochana tak się cieszę!!!!
Piękna kreska!!!!
Cóż za płodny miesiąc!
Jeśli badania Cię uspokoją to oczywiście je zrób.Tamka, beszka lubią tę wiadomość
-
Beszka - teraz oficjalnie GRATULACJE!
Oczywiście beta ważna, aby sprawdzić przyrost, jeśli progesteron miałaś niski, to oczywiście..ale zdziwiłam się, bo Tamcia wspomniała tylko o progesteronie
nie denerwuj się..a skoro teścik wyszedł przed terminem @ to tylko się cieszyćbeszka lubi tę wiadomość
-
Tamcia spała dzisiaj tylko 3 godziny, bo jej szalony pies polował w nocy na biedronkę! więc Tamcia w końcu zaczęła polować na niego i ledwo uszedł z życiem, więc może jej się mieszać co nieco
Malenq, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dzwonilam dzis o ta genetyke.. maja wyslac pocza..ale doepiro po ztwierdzeniu przez kieronwnika czyli pewnie w czwartek .. jesli dr bedzie w czwartek to zadzwonia do nas i pwiedza co i jak jelsi nie to moze sie uda w piatek
ale jakos mam zle przeczucia
bo powiedziala ze musi lekarz najpierw z nani skonsutowac dopiero wysylka..
a jeszcze dzis snil mi sie jakby wypadajacy zab..na dole.. zawsze jak mi sie sni zab to jakas zla nowinka wychodzila ;/ -
nick nieaktualny
-
Aaa bo ja jestem glupia i zawsze jak mi sie zeby sna to odrazu pojawia sie we mnie strach ze cos bedzie nie tak ;/
-
ale sny są odzwierciedleniem rzeczywistości czyli jak się martwisz, boisz to śnią się głupoty i niestety czlowiek jeszcze bardziej się nakręca i dołuje, także nie daj się, jakiś pozytywny filmik obejrzyj!
justta, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka wrote:ale sny są odzwierciedleniem rzeczywistości czyli jak się martwisz, boisz to śnią się głupoty i niestety czlowiek jeszcze bardziej się nakręca i dołuje, także nie daj się, jakiś pozytywny filmik obejrzyj!
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki
dzwonilam dzis o ta genetyke.. maja wyslac pocza..ale doepiro po ztwierdzeniu przez kieronwnika czyli pewnie w czwartek .. jesli dr bedzie w czwartek to zadzwonia do nas i pwiedza co i jak jelsi nie to moze sie uda w piatek
ale jakos mam zle przeczucia
bo powiedziala ze musi lekarz najpierw z nani skonsutowac dopiero wysylka..
a jeszcze dzis snil mi sie jakby wypadajacy zab..na dole.. zawsze jak mi sie sni zab to jakas zla nowinka wychodzila ;/
Aniu kochana, dla mnie to logiczne że lekarz musi z Wami porozmawiać, bo jak byście sami zaczęli to odczytywać to dopiero byście sobie nawkręcali głupot. Nie denerwuj się.