My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
my płaciliśmy 170 zł ale wynik po tygodniu, z opisem, może to kosztuje 300 zł bo to ekspress i będziecie mieli po 5h wszystko łącznie z opisem?
witaj Livio! powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 11:13
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Strasznie długo na te badania musicie czekać i cena tez okrutnie wysoka
My płaciliśmy 150zl za badanie nasienia rozszerzone i wynik był tego samego dnia po 6 godzinach.
Smarta mówisz, ze to tak działa?W tym cyklu to juz raczej sie nie uda bo mąż w pracy wyjazdowej ale sierpnien jest nasz
A ja dzisiaj rano byłam na becie i znowu 38zł nie moje.
Strasznie drogo. -
Że ekspres to się śmieje, bo wcale oni tak po prostu mają że 5 godzin i tyle a cena mnie powaliła. oczywiście mój mąż jak już się zapisał to nie będzie kombinował i zmieniał. Odpuszczam mu bo ważne że idzie. Od 3 miesięcy się do tego zbierał, także niech idzie..
Tamka, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
livia30 wrote:Krokodylku jak pójdzie u mnie tak szybko jak u Ciebie to będę bardzo happy
(widziałam kiedyś na innym wątku, że ślub w kwietniu był prawda?)
Tak, w kwietniu, 21-ego, dziś mija 3 miesiące.
U mnie szybko poszło bo uparłam się żeby lekarz zapisał mi Clo.
Znam swój organizm na tyle że wiedziałam że naturalnie mogę sobie pomarzyć a lekarz tak mi odradzał i żeby jeszcze próbować itd. Ale przyszłam do niego przygotowana, z wykresami, wynikami badań i na moją wyraźną prośbę zapisał mi lek. -
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja, Kasiarzyna, Czarnula, Ania84, Kropka, Zgredka, Livia...
Hej livia, powodzenia
Dziękuję za wsparcie tym co pamiętają :*
Powodzenia dziewczynom z listy staraczek -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Tak, w kwietniu, 21-ego, dziś mija 3 miesiące.
U mnie szybko poszło bo uparłam się żeby lekarz zapisał mi Clo.
Znam swój organizm na tyle że wiedziałam że naturalnie mogę sobie pomarzyć a lekarz tak mi odradzał i żeby jeszcze próbować itd. Ale przyszłam do niego przygotowana, z wykresami, wynikami badań i na moją wyraźną prośbę zapisał mi lek.
Kopara mu pewnie opadnie do samej ziemiTamka lubi tę wiadomość
Tamka wrote:Kroko, u mnie 35 zł, ehh, a to dopiero początek tej studni bez dna...
Dokładnie, ja dziś mówię do tej pani co mi krew pobierała, że znowu się trzeba kłuć, a ona "proszę panią to się dopiero zacznie, wie pani ile badań jest w ciąży?"Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Jeszcze taka jedna Nasturcja, ale co tam... Ona się nie liczy
Powodzenia dziewczynom z listy staraczek
Och kochana, oczywiście że jestes na tej liście!!!
Dziewczęta do zapłodnienia: Anuśka, Asha, Mariss, Cymcia, Smarta, Smoczyca, Biedronka, Katja, Kasiarzyna, Czarnula, Ania84, Kropka, Zgredka, Livia, Nasturcja. I kto dalej?
Dopisana. -
Nasturcja wrote:Jeszcze taka jedna Nasturcja, ale co tam... Ona się nie liczy
Powodzenia dziewczynom z listy staraczek
jesteś kochana typowana do szybkiej kropki
a jak się czujesz zdrowotnie? lepiej już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 11:23
-
Tamka wrote:Smarta, no ale cena baaardzo wysoka, przypomnij mi gdzie Ty mieszkasz? chyba w Wawie
ale jasne - niech mężu idzie! nie wstrzymuj go absolutnie
Tak w Wawie. A w ogóle moje drogie do aptek wchodzą nowe testy LH, firmy Apteo z sugerowaną ceną poniżej 20 zł. I wiesiołek mają dość tani bo około 14zł za 60 kapsułek.Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
no to wszystko tłumaczy! ostatnio jak dzwoniłam na infolinię PZU żeby dopytać o cenę progesteronu, bo chciałam robić odpłatnie, to powiedzieli, że mojej przychodni nie mają, ale mają w Warszawie cenę - 44 zł, po czym w mojej filii we Wrocławiu zrobiłam za 22 zł...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny