My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylku a probowalas np gernaium do ucha ?? bo to co opisujesz to zapalene ucha ..
albo jesli masz np AMOL to natrzyj okolice ucha i szyi .. i na watke nalej troche amolu i wloz do ucha..mi przeszlo po 2 dniach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj widzę że tu koło wzajemnej adoracji się zawiązało. Ja myślałam że na urlopie będę miała czas całymi dniami tu siedzieć, a tu zonk, ledwl mam kiedy wejść.
Gratulazcje dla nowych zaciążonych.
Trzymam kciuki za testujące niebawem.
U mnie chyba dziś owulka. Wczoraj mi test owu wyszedł prawie dodatni, kurcze nie zrobiłam zdjęcia, kiedyś uznałabym że jest po prostu dodatni, ale teraz z moim beretem to za mocno wnikam w odcienie chyba. A dziś już dużo jaśniejsza kreska testowa więc zmieniłam wczorajszy na pozytywny.Ania_84 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Oj widzę że tu koło wzajemnej adoracji się zawiązało. Ja myślałam że na urlopie będę miała czas całymi dniami tu siedzieć, a tu zonk, ledwl mam kiedy wejść.
Gratulazcje dla nowych zaciążonych.
Trzymam kciuki za testujące niebawem.
U mnie chyba dziś owulka. Wczoraj mi test owu wyszedł prawie dodatni, kurcze nie zrobiłam zdjęcia, kiedyś uznałabym że jest po prostu dodatni, ale teraz z moim beretem to za mocno wnikam w odcienie chyba. A dziś już dużo jaśniejsza kreska testowa więc zmieniłam wczorajszy na pozytywny.choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny