My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyech poleżałam, ale nici z drzemki jak w główce łupi....małż dzwonił Lublin mija, to jeszcze jakieś 3h i w domku....
Łoooo matko to na wieczór i na ranek i się zmieszczę w tyg. pozwolicie, że modlić się będę alfabetycznie od jutra:)
Ania i Groszek koffany jutro:)
Arienna i Asha w sobotę
Biedroneczka i Choco w niedzielę
Czarnula i Cymcia w poniedziałek
na tyle obejmuje mój mózg.... w poniedziałek zrobię dalszą listę, może do tego czasu, trochę Was już na liście ciężarówek będzie.....Smoczyca1, Asha, Yasmin, choco, Kropka_1, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie Ciebie Smoczyca to z listy można by zdjąć bo testa ześmy widziały
ale Asha to na razie sama widziała i główna rada nadzorcza Gangu18+ jescze ciąży nie potwierdziła
Asha lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
dzwonilam - dzis nic z tego.. na pewno nie bedzie lekara..kurde mam nadziejeze jutro bedzie i wysla bo michal ma wolne od pon do czwarteku jutro idzie ostatni raz do pracy wiec akurat bysmy 31 pojechali do wawy ;/
-
smarta wrote:W sumie Ciebie Smoczyca to z listy można by zdjąć bo testa ześmy widziały
ale Asha to na razie sama widziała i główna rada nadzorcza Gangu18+ jescze ciąży nie potwierdziła
Ale trudno poczekam w sumie do soboty bo wyniki pewnie na sobotę.
A Asha hmmmm no też poczeka ze mnąale Wszystkie wiemy że to kwestia kilku dni
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:W sumie też tak myślę bo teścior był i pikacza mam jak to ktoś ładnie powiedział
Ale trudno poczekam w sumie do soboty bo wyniki pewnie na sobotę.
A Asha hmmmm no też poczeka ze mnąale Wszystkie wiemy że to kwestia kilku dni
-
Smoczyca1 wrote:oj oj zdecydowanie niewskazane!!!! Ale już to za Tobą
Więc już wyluzuj, niech małż nóżki wymasuje i herbatkę poda dla rozluźnienia;)
Taaaa małżowi to trzeba jeszcze obiad jakiś zmajstrować.
Nie ma co liczyć na wypoczynek, ogóry czekają.
Dziewczyny, wiecie co, ja ogólnie jestem bardzo szczupła i teraz - nosz kurde, 5-ty tydzień, fasol wielkości ziarnka maku a ja mam brzuchol jak na 6ty miesiąc. -
CzaryMary wrote:dotarłam do domku:)
ale żeście się rozpisały.
kroko, ojjj jakiego smaka na ogóra mi zrobiłaś.
U mnie dzisiaj beta 254,9
Pięęęęknie. Który dzień dpo?
A, widzę - 14. To bardzo ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 16:48
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Phi, test pozytywny to na co tu czekać? Siknij jutro rano jeszcze raz.
A ja zaraz kończę pracę i do domku, 30kg ogórków czeka na zakiszenie. Ale będę w zimie wpieeeprzaaać. Mmmmm.z dziką rozkoszą
A mi mamunia ogóry dziś robiła....Krokodylica lubi tę wiadomość