My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:smoczyca ależ to Twoje sikanie jutrzejsze to będzie przecie czysta formalność
Małż już wie?ale tak do końca to jeszcze do mnie nie dotarło, ale teściora mam to se siknę a co
A mój S. wie ale tak wstępnie sam mnie na badania wygania "no jedź już na tą krew plisssss"CzaryMary, Asha, Krokodylica, momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ech, no taka to pożyje.
A budujemy się na tej samej działce więc zawsze będzie blisko
Oj co ja się nakłóciłam z moim o to, bo on oczywiście chciał osobno, ale udało się i postawiłam na swoimTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie pomysł na jakieś szybsie ciasto, ale żeby było super wow i przetrwało transport samochodem 60 km, i jeszcze żeby było szybkie.
Rodzinny obiadek mnie czeka w poniedziałek u rodzinki męża. Ostatnio robiłam "cygańskie ścieżki" ale za dużo roboty przy tym. W sobotę jedziemy do Wawy więc będę musiała je w niedzielę zrobić.**********************Gang 18+***********************
-
CzaryMary wrote:Ja ogóry będę właśnie od rodziców ciągnąć
Ostatnio sama zrobiłam takie małosolne ale oczywiście mi nie wyszły.
Dwie lewe rączki do takich rzeczy mam
Na chwilę wpadłam więc się pochwalę, że chyba w tym roku udały mi się kiszone ogórki z transportu od teściów.
Powodzenia!
CzaryMary, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnychoco wrote:Dziewczyny macie pomysł na jakieś szybsie ciasto, ale żeby było super wow i przetrwało transport samochodem 60 km, i jeszcze żeby było szybkie.
Rodzinny obiadek mnie czeka w poniedziałek u rodzinki męża. Ostatnio robiłam "cygańskie ścieżki" ale za dużo roboty przy tym. W sobotę jedziemy do Wawy więc będę musiała je w niedzielę zrobić.
ciasto marchewkowe? nawet ja zrobię - więc jest łatwe i szybkie
momo1009, choco lubią tę wiadomość
-
wracam z siłki i sauna, a tu taka imponująca lista, szkoda, że sobie nick na "z" wzięłam, zawsze na końcu, ale kto wie: OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI...
z drugiej strony moje owu dopiero gdzieś za 10 dni
odebrałam dziś z apteki salfazin i będę ładować w mojego, co prawda nie był jeszcze badany to jeszcze wystrzeli jak z procy i jakiegoś supermena ukręcimy
tymczasem zabieram się za sprzątanie bo koleżanka z wawy przybywa w odwiedzinyAnia_84, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za wsparcie i zrozumieni. Jestescie kochane. Obiecuje poprawe! Dzisiaj napewno po nic nei siegne bo mnie po wczoraj jeszcze muli...
Na wykresie grzecznie odmeldowuje popijanie wiec mozecie mnie sprawdzac.
momo1009, Tamka, cymcia lubią tę wiadomość
-
Kurczę jakąś biegunkę mam... Chyba mi się owulacja zbliża
Malenq baaaaardzo Ci Kochanie dziękujęI mam nadzieję, że już Cię pożywienie nie opuszcza... Wybredny ten Twój fasolek
Kroko cieszę się, że jakoś poszło
CzaryMary super betka
Thalia u mnie też te testy owu jakoś nie chcą wychodzić... Nigdy nie miałam ciemniejszej kreski testowej od kontrolnej.... A owulacja występujeI będziesz tu mądra?
Malenq lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Dziekuje dziewczyny za wsparcie i zrozumieni. Jestescie kochane. Obiecuje poprawe! Dzisiaj napewno po nic nei siegne bo mnie po wczoraj jeszcze muli...
A tak poważnie to wspieram KochanaMalenq lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Dziekuje dziewczyny za wsparcie i zrozumieni. Jestescie kochane. Obiecuje poprawe! Dzisiaj napewno po nic nei siegne bo mnie po wczoraj jeszcze muli...
Ja tak pomyślałam, że jak masz ochotę na piwo czy winko wiczorem, to sobie w zamian ziółka zrób i wypij, też odstersowują a na pewno zdrowsze i nie uzależniają.
Ja to nigdy nie pzepadałam za %, nigdy nie paliłam, ale za to mam mega uzależnienie od czekolady, a szczególnie kilka dni przed okresem. Za kawałek czekolady jestem w stanie wtedy normalnie chyba pobić.
Uciekam borówkę zrywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:14
Tamka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:Dziekuje dziewczyny za wsparcie i zrozumieni. Jestescie kochane. Obiecuje poprawe! Dzisiaj napewno po nic nei siegne bo mnie po wczoraj jeszcze muli...
Kotka Psotka - dasz radę, jesteśmy z Tobą : - )
-
Trzymaj się mocno i nie daj się :*
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:ehhh i poszły wszystkie jedna na zakupy, druga borówkę zrywać... no co Wy !
Asha lubi tę wiadomość