My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Poza gadaniem od rzeczy to nie
A tak serio to zauważyłam, że strasznie dziś dużo piję, no i wiadomo strasznie bolesne cycki jakby chciały mi wybuchnąć nawet mój małż stwierdził że mam takie napompowane ;)ale żeby coś więcej to nie, nie zauważyłam ani bólu głowy, alni mdłości...lajcika i jeszcze bekam jak pojebana...ledwo z wyra rano wstane i juz bekam (??)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:30
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muszę się komuś wyżalić więc sorry, padło na Was
Strasznie mnie dziś wk..ła "koleżanka" z pracy, bezczelnym komentarzem, zupełnie nie na miejscu.. Między nami zawsze była atmosfera chłodnej uprzejmości, ale tym razem przegięła pałę.
Najgorsze, że nie byłam w stanie nic nawet odpowiedzieć. Normalnie tak bym zrobiła, a dziś po prostu zachcialo mi się płakać********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Cholerka, czemu nas tak dużo na tej liście?? buuuuu, myślałam, że ciut nas mniej - tyle ostatnio dobrych wieści było!
ale trzymamy się zasady by pięknie zazielenić sierpień jak dziewczyny dały czadu w lipcu
Czas wychodzić w biura, zakupy (bo jutro znajomi wpadają na kolacyjkę) i zająć się serduszkowaniemto TEN czas
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Muszę się komuś wyżalić więc sorry, padło na Was
Strasznie mnie dziś wk..ła "koleżanka" z pracy, bezczelnym komentarzem, zupełnie nie na miejscu.. Między nami zawsze była atmosfera chłodnej uprzejmości, ale tym razem przegięła pałę.
Najgorsze, że nie byłam w stanie nic nawet odpowiedzieć. Normalnie tak bym zrobiła, a dziś po prostu zachcialo mi się płakać
Momo nie przejmuj się. do pracy chodzisz tylko zarabiac kasę. wiem, że spędzamy tam strasznie dużo czasu ale nie należy się emocjonować, przynajmniej spróbować. Olej mendę .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:36
momo1009 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Momo no i co się przejmujesz? do pracy chodzisz tylko zarabiac kasę. wiem, że spędzamy tam strasznie dużo czasu ale nie należy się emocjonować, przynajmniej spróbować. Olej mendę .
No, jestem chyba zbyt emocjonalna. Poza tym faza cyklu -> hormony, a z hormonami nie wygrasz
Dziękuję za słowa wsparcia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:37
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Momo, znam ten ból, też mnie niestety zatyka, jak ktoś coś powie wrogiego do mnie... a ja wtedy kluski w gębie
ale mam system - znacząco się wtedy uśmiecham, tak z przekąsem, że co to ja nie wiem o tej osobie
i się odwracam
Kroko, jestem w Twoim klubie - zmiana pogody z upału na 14 stopni i deszcz i pozamiatane - boli mnie gardło, mam dreszcze i czuję się dupowatopiję właśnie herbatkę z sokiem z czarnego bzu, puff
Nena, ja wiem, czemu płaczesz - bo Ci nie pozwoliły Smoka z owulantek wyrzucić, ale widzisz - to trzeba działać, jak Smartacopy-paste-delete i zrobione
CzaryMary, momo1009, smarta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
uuu u mnie też wołowinka, z ziemniorami i sałatką z ogórów i pomidorów, wszystko zrobił chłop, bo ja sprzątałam, zresztą w domu kuchnia należy do niego
momo: Ty przynajmniej zazwyczaj odpowiadasz, ja odpowiedź, taką mega kąśliwą znajduję dzień po zdarzeniu, dlatego teraz staram się przewidzieć ruchy innych i już mam gotowe złośliwościCzaryMary, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Tamko dokładnie tak zrobiłam.. poszłam do niej coś ustalić w słuzbowej sprawie, ale po tym tekście machnęłam ręką i wyszłam.
Zmykam dziewczątka, cos mi się humor pierdzieli i nie chcę Was tym zarażać.
Dziękuję za wsparcie i życzę udanego popołudnia i wieczorka i samych dobrych wieści na polu starnkowo-testowymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:43
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Smoczyca1 wrote:Na przeziębienie herbatka z miodem i duuuużo cytrynki
A momo Ty olej tą pindę, pffffff nie ma sensu sobie taką wredną istotą myśli zaprzątać
Nioe sposób się nie uśmiechnąć nawet z największego doła
Jesteście boskie, mówił Wam to już ktoś?********Gang 18+********
Tamka, zdrowiej!
Tamuś, złagodniałam w tej ciąży...normalnie to bym se je zjadła wszystkie na podwieczorek, nawet bym ich nie soliła...i masłem nie smarowała, przecież wiesz.
Albo Nenie2 bym poskarżyła, ale ona ciągle na odwyku, w dodatku w izolatce...ehhhTamka lubi tę wiadomość