Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Asha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Poza gadaniem od rzeczy to nie ;)
    A tak serio to zauważyłam, że strasznie dziś dużo piję, no i wiadomo strasznie bolesne cycki jakby chciały mi wybuchnąć nawet mój małż stwierdził że mam takie napompowane ;)ale żeby coś więcej to nie, nie zauważyłam ani bólu głowy, alni mdłości...lajcik ;)
    To w sumie podobnie...cycki cudenko jakby nie to ze bol w cholere...;-) a i jeszcze bekam jak pojebana...ledwo z wyra rano wstane i juz bekam (??)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:30

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaaaaa a co Ty wyprawiasz ? co to za lamenty ??:P

Asha - ojjj bekanie u mnie straszne, wstyd normalnie. nie jest mi nie dobrze ale cały czas mi się odbija. Cycki of korss bolą również.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:32

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się komuś wyżalić więc sorry, padło na Was :/

Strasznie mnie dziś wk..ła "koleżanka" z pracy, bezczelnym komentarzem, zupełnie nie na miejscu.. Między nami zawsze była atmosfera chłodnej uprzejmości, ale tym razem przegięła pałę.
    Najgorsze, że nie byłam w stanie nic nawet odpowiedzieć. Normalnie tak bym zrobiła, a dziś po prostu zachcialo mi się płakać :(

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To w sumie podobnie...cycki cudenko jakby nie to ze bol w cholere...;-) a i jeszcze bekam jak pojebana...ledwo z wyra rano wstane i juz bekam (??)
    Widzisz fasol jak byk :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaaaaaa ??????? A tobie co? Przygrzalo??????

justta lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholerka, czemu nas tak dużo na tej liście?? buuuuu, myślałam, że ciut nas mniej - tyle ostatnio dobrych wieści było! :( ale trzymamy się zasady by pięknie zazielenić sierpień jak dziewczyny dały czadu w lipcu :)

Czas wychodzić w biura, zakupy (bo jutro znajomi wpadają na kolacyjkę) i zająć się serduszkowaniem :) to TEN czas ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Muszę się komuś wyżalić więc sorry, padło na Was :/

Strasznie mnie dziś wk..ła "koleżanka" z pracy, bezczelnym komentarzem, zupełnie nie na miejscu.. Między nami zawsze była atmosfera chłodnej uprzejmości, ale tym razem przegięła pałę.
    Najgorsze, że nie byłam w stanie nic nawet odpowiedzieć. Normalnie tak bym zrobiła, a dziś po prostu zachcialo mi się płakać :(

Momo nie przejmuj się. do pracy chodzisz tylko zarabiac kasę. wiem, że spędzamy tam strasznie dużo czasu ale nie należy się emocjonować, przynajmniej spróbować. Olej mendę .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:36

momo1009 lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Momo no i co się przejmujesz? do pracy chodzisz tylko zarabiac kasę. wiem, że spędzamy tam strasznie dużo czasu ale nie należy się emocjonować, przynajmniej spróbować. Olej mendę .

No, jestem chyba zbyt emocjonalna :(. Poza tym faza cyklu -> hormony, a z hormonami nie wygrasz :/

Dziękuję za słowa wsparcia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:37

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    No, jestem chyba zbyt emocjonalna :(. Poza tym faza cyklu -> hormony, a z hormonami nie wygrasz :/

Głowa do góry :) wiem, hormony potrafią dziwne rzeczy z człowiekiem robić.

momo1009 lubi tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo, znam ten ból, też mnie niestety zatyka, jak ktoś coś powie wrogiego do mnie... a ja wtedy kluski w gębie :/ ale mam system - znacząco się wtedy uśmiecham, tak z przekąsem, że co to ja nie wiem o tej osobie :P i się odwracam :P

Kroko, jestem w Twoim klubie - zmiana pogody z upału na 14 stopni i deszcz i pozamiatane - boli mnie gardło, mam dreszcze i czuję się dupowato :/ piję właśnie herbatkę z sokiem z czarnego bzu, puff

Nena, ja wiem, czemu płaczesz - bo Ci nie pozwoliły Smoka z owulantek wyrzucić, ale widzisz - to trzeba działać, jak Smarta ;) copy-paste-delete i zrobione ;)

nick nieaktualny, momo1009, smarta, Nenaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu u mnie też wołowinka, z ziemniorami i sałatką z ogórów i pomidorów, wszystko zrobił chłop, bo ja sprzątałam, zresztą w domu kuchnia należy do niego

momo: Ty przynajmniej zazwyczaj odpowiadasz, ja odpowiedź, taką mega kąśliwą znajduję dzień po zdarzeniu, dlatego teraz staram się przewidzieć ruchy innych i już mam gotowe złośliwości ;)

nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuśś kuruj się kochana. grzej się pod kołderką. Nie daj się choróbsku !

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się wydaje ze dziś pyknie 1400 tyle nadajecie juz się nie mogę sierpnia doczekać

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Tamko dokładnie tak zrobiłam.. poszłam do niej coś ustalić w słuzbowej sprawie, ale po tym tekście machnęłam ręką i wyszłam.

Zmykam dziewczątka, cos mi się humor pierdzieli i nie chcę Was tym zarażać.
    Dziękuję za wsparcie i życzę udanego popołudnia i wieczorka i samych dobrych wieści na polu starnkowo-testowym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:43

Tamka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na przeziębienie herbatka z miodem i duuuużo cytrynki :)
    A momo Ty olej tą pindę, pffffff nie ma sensu sobie taką wredną istotą myśli zaprzątać :)

momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Na przeziębienie herbatka z miodem i duuuużo cytrynki :)
    A momo Ty olej tą pindę, pffffff nie ma sensu sobie taką wredną istotą myśli zaprzątać :)

Nioe sposób się nie uśmiechnąć nawet z największego doła :)
    Jesteście boskie, mówił Wam to już ktoś? ;)

********Gang 18+********
  • smarta Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś wyjełaś mi to z ust - trzeba działać nie płakać :) to jak z robieniem dziecka, im więcej działasz tym lepiej :D Krokodyl coś o tym wie :D

Tamka lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Nioe sposób się nie uśmiechnąć nawet z największego doła :)
    Jesteście boskie, mówił Wam to już ktoś? ;)
    taaaaaa dziś w nocy mój małż ;)
    Ale nie zaszkodzi <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Tamuś wyjełaś mi to z ust - trzeba działać nie płakać :) to jak z robieniem dziecka, im więcej działasz tym lepiej :D Krokodyl coś o tym wie :D
    Nooooo Kroko to nasza bogini serduchowania....jak ten króliczek duracella :D

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka, zdrowiej! :)

Tamuś, złagodniałam w tej ciąży...normalnie to bym se je zjadła wszystkie na podwieczorek, nawet bym ich nie soliła...i masłem nie smarowała, przecież wiesz.
    Albo Nenie2 bym poskarżyła, ale ona ciągle na odwyku, w dodatku w izolatce...ehhh

Tamka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1294 1295 1296 1297 1298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ