My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Kroko gdyby te objawy nas wszystkie aciążyły to by było genialnie... ale to cholera trzeba mieć jakiś doktorat normalnie i dziesięć kategorii prawa jazdy zrobione chyba
Krokodylica wrote:Hehe pamiętam jak niedawno też tak pisałam.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Ode mnie dostaniesz medal za WEKI, gdyż jak wiadomo, bzykoserca mi nie imponują ale Twoje słoiki pyszności jak najbardziej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04e23b61835d.jpg
Ależ dziękuję, dobre i to.
Właśnie staram się zrobić placek, bo jutro mam imieniny, nikogo nie zapraszam ale wiem że i tak goście sami przyjdą z życzeniami to pasuje mieć ich czym poczęstować. -
Krokodylica wrote:Ależ dziękuję, dobre i to.
Właśnie staram się zrobić placek, bo jutro mam imieniny, nikogo nie zapraszam ale wiem że i tak goście sami przyjdą z życzeniami to pasuje mieć ich czym poczęstować.
a pytałaś jak się czuję, eh, no to ciągle tak przeziębieniowołamie mnie w kościach, w nocy spociłam się okropnie no i żołądek mi szwankuje cały czas, a poza tym - spać mi się chce i nic mi się nie chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Moja Babcia też jutro świętuje
a pytałaś jak się czuję, eh, no to ciągle tak przeziębieniowołamie mnie w kościach, w nocy spociłam się okropnie no i żołądek mi szwankuje cały czas, a poza tym - spać mi się chce i nic mi się nie chce
Ja się też czuję do dupy. Głowa mnie napieprza do tego wszystkiego. Masakra.