My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:No to bardzo długo. Ja tyle nie będę czekać. Ja jestem dobrej myśli, sądzę że z groszkiem będzie wszystko dobrze, z Bożą pomocą się uda.
A gdyby coś się działo nie tak to moja rodzina wie i mogę liczyć na ich pomoc. Tak o tym myślę.Nona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kroko, moi rodzice i teściowie już wiedzą
dzielimy się z nimi wszystkim - dobrym i złym, są nam bliscy i nie chcieliśmy tego ukrywać, akurat mieliśmy USG bo miałam robione w poniedziałek i widać pięknego dorodnego kropka, więc pokazaliśmy
-
Tamka wrote:Kroko, moi rodzice i teściowie już wiedzą
dzielimy się z nimi wszystkim - dobrym i złym, są nam bliscy i nie chcieliśmy tego ukrywać, akurat mieliśmy USG bo miałam robione w poniedziałek i widać pięknego dorodnego kropka, więc pokazaliśmy
ze u ciebie ok wszystko
czekam teraz co bedzie u mniei strasznie sie boje
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Kroko, moi rodzice i teściowie już wiedzą
O widzisz, czyli nie zwariowałam że już chcę powiedzieć. Ja usg po prostu jeszcze nie mam to nie mam co pokazać.
Ale ja się z moimi rodzicami i teściami widuję bardzo często, praktycznie codziennie i ciężko mi już to ukryć, bo nieraz mam na końcu języka. Poza tym męczą mnie mdłości i inne dolegliwości, tak to by przynajmniej wiedzieli o co chodzi i nie musiała bym się motać.
No nie wiem, zobaczę jeszcze.
Ostatnie dwa dni czułam się słabo, a dzisiaj to już totalna klapa. Rzygać mi się chce na potęgę, głowa mnie boli, a słaba jestem jak sik nietoperza. -
Ja wychodzę z założenia, że nie należy postępować wbrew sobie ani się do czegoś zmuszać, po prostu, i to się odnosi do wszystkiego, także jak masz ochotę powiedzieć - to mów i ciesz się tym, co masz! poza rzygiem oczywiście
ja objawów nie mam dalej, wszystko mi smakuje, od niczego nie odrzuca, nic mi nie śmierdzi, nie mam mdłości, podejrzane... ale Nena obiecała mi mulenie w 7 tygodniu więc czekamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie nawet miałam sobie ochotte wczoraj walnąc kielicha drinka cokolwiek ale potem sobie pomyslałam kurde nie i wyć mi sie chciało jak nie wiem wiecie niech mnie ktoś przytuli
niech już bedzie niedziela
-
Tamka wrote:Biedro, nadstawiaj zadek bo lańsko będzie! jeszcze ciąży nie masz potwierdzonej, to jak bardzo chcesz to walnij sobie nisko% bro, jak tak zrobiłam jak miałam dół, bo byłam pewna , że @ idzie i nie lamentuj, bo przez kolano przełożymy!
Tamka lubi tę wiadomość