Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:52

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak będę mieć już zdjęcie z usg to osoby zainteresowane na pewno je zobaczą. :)
    Mi chodzi tylko o powiedzenie jednym i drugim rodzicom "jestem w ciąży" i jestem pod specjalną ochroną, to wszystko. :P

Tamka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Hehe pamiętam jak niedawno też tak pisałam. :D
    ja mam dokładnie to samo a cycki bolą mdłości dziś jakoś lepiej wogóle spac mi sie chce :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    No to bardzo długo. Ja tyle nie będę czekać. Ja jestem dobrej myśli, sądzę że z groszkiem będzie wszystko dobrze, z Bożą pomocą się uda.
    A gdyby coś się działo nie tak to moja rodzina wie i mogę liczyć na ich pomoc. Tak o tym myślę.
    ja tez byłam nastawiona pozytywnie ale my czekaliśmy bo to akrat na gwiazdke przypadało i dziakowie dostali malusie skarpeteczki pod choinkę :)

nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm a myślałam, że udostępniając wykres odkrywam wszystkie karty :) a to ci psikus ;)
    Nona wrote:
    hihi nie widać Twoich serduch, ale ważne że działacie :-)

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, moi rodzice i teściowie już wiedzą ;) dzielimy się z nimi wszystkim - dobrym i złym, są nam bliscy i nie chcieliśmy tego ukrywać, akurat mieliśmy USG bo miałam robione w poniedziałek i widać pięknego dorodnego kropka, więc pokazaliśmy

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kroko, moi rodzice i teściowie już wiedzą ;) dzielimy się z nimi wszystkim - dobrym i złym, są nam bliscy i nie chcieliśmy tego ukrywać, akurat mieliśmy USG bo miałam robione w poniedziałek i widać pięknego dorodnego kropka, więc pokazaliśmy
    tak sie ciesze :) ze u ciebie ok wszystko

czekam teraz co bedzie u mnie :/ i strasznie sie boje :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 21:53

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, ale co ma być złego u Ciebie? temperatura pięknie w górze, cień cienia na teście, same pozytywy!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam własnieze bliska mi osoba odebrała karte ciąży ze 7 tydz i co rycza rycze jak dziecko

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    przeczytałam własnieze bliska mi osoba odebrała karte ciąży ze 7 tydz i co rycza rycze jak dziecko
    boje sie ze ten cien to moja wypobraznie

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, to po co siurasz na test tak wcześnie! :P w dupkę chcesz?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kochana, to po co siurasz na test tak wcześnie! :P w dupkę chcesz?
    chyba tak to moja kurwa mać cholerna niecierpliwość :"(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

O widzisz, czyli nie zwariowałam że już chcę powiedzieć. Ja usg po prostu jeszcze nie mam to nie mam co pokazać.
    Ale ja się z moimi rodzicami i teściami widuję bardzo często, praktycznie codziennie i ciężko mi już to ukryć, bo nieraz mam na końcu języka. Poza tym męczą mnie mdłości i inne dolegliwości, tak to by przynajmniej wiedzieli o co chodzi i nie musiała bym się motać.
    No nie wiem, zobaczę jeszcze.

Ostatnie dwa dni czułam się słabo, a dzisiaj to już totalna klapa. Rzygać mi się chce na potęgę, głowa mnie boli, a słaba jestem jak sik nietoperza.

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie nawet miałam sobie ochotte wczoraj walnąc kielicha drinka cokolwiek ale potem sobie pomyslałam kurde nie i wyć mi sie chciało jak nie wiem wiecie niech mnie ktoś przytuli :( niech już bedzie niedziela

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodzę z założenia, że nie należy postępować wbrew sobie ani się do czegoś zmuszać, po prostu, i to się odnosi do wszystkiego, także jak masz ochotę powiedzieć - to mów i ciesz się tym, co masz! poza rzygiem oczywiście ;)

ja objawów nie mam dalej, wszystko mi smakuje, od niczego nie odrzuca, nic mi nie śmierdzi, nie mam mdłości, podejrzane... ale Nena obiecała mi mulenie w 7 tygodniu więc czekam :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    wiecie nawet miałam sobie ochotte wczoraj walnąc kielicha drinka cokolwiek ale potem sobie pomyslałam kurde nie i wyć mi sie chciało jak nie wiem wiecie niech mnie ktoś przytuli :( niech już bedzie niedziela
    Biedro, nadstawiaj zadek bo lańsko będzie! jeszcze ciąży nie masz potwierdzonej, to jak bardzo chcesz to walnij sobie nisko% bro, jak tak zrobiłam jak miałam dół, bo byłam pewna , że @ idzie i nie lamentuj, bo przez kolano przełożymy!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko jakiego sikańca robiłaś ja mam jakis taki w żółtym pudełku bobo test chyba

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Biedro, nadstawiaj zadek bo lańsko będzie! jeszcze ciąży nie masz potwierdzonej, to jak bardzo chcesz to walnij sobie nisko% bro, jak tak zrobiłam jak miałam dół, bo byłam pewna , że @ idzie i nie lamentuj, bo przez kolano przełożymy!
    wypołam warke radler 0,0%

Tamka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

‹‹ 1329 1330 1331 1332 1333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ