My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ten czs do niedzieli chyba bedzie mi sie bardziej dłużył niz cały tydzień ale ciesze sie ze do domku w niedziele wracam i bede mogła isc na bete choć ja panikara strasznie sie boje pobierania jednyny minus to wynik dopiero we wtorek
-
Biedroneczka83 wrote:Kroko jakiego sikańca robiłaś ja mam jakis taki w żółtym pudełku bobo test chyba
Zawsze lubiłam bobo test. Ale ja teraz robiłam inny, Quixx czy jakoś tak. Kupowałam w 3 różnych aptekach i wszystkie 3 dostałam takie same to już na takie sikałam. -
Krokodylica wrote:Zawsze lubiłam bobo test. Ale ja teraz robiłam inny, Quixx czy jakoś tak. Kupowałam w 3 różnych aptekach i wszystkie 3 dostałam takie same to już na takie sikałam.
ide polenic sie w basenie w ogrodzie
Tamka, Nona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedrona nie lamentuj mi tutaj bo większość na ten cień czeka
bedzie dobrze kochana, tyle kciukow za twoją betę zaciśnięte że nie moze być inaczej.
My się właśnie za sprzątanie wzięliśmy ale tak mi się nie chce... czekam aaż mąż się za obiad weźmie bom glodna dziś niemiłosiernieTamka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Tamka wrote:nie jedź, bez sensu się zmartwisz jeśli jeszcze nie będzie widać , a to są tak indywidualne kwestie, że po co się narażać na niepotrzebny stres
Kazał mi przyjechać w poniedziałek, to jeszcze są niby te 3 dni.
Ale jak by mi dzisiaj potwierdził to jutro bym mogła ze spokojem wszystkim powiedziec nie? -
miscelle wrote:cześć dziewczyny jestem tu nowa, właśnie dołączyłam. przyjmiecie mnie
??
wpisowe juz zaliczylas
czyli zostawilas juz u nas slad