My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:No właśnie dziś poszła wysoko że ledwo ją tam dosięgam. Czuje płodne w kościach
A dzisiaj okazało się że to był ostatni i muszę śmigać do apteki bo ciekawa jestem czy wyjdzie mi tak porządnie pozytywny test
-
momo1009 wrote:Melanq, super te wózeczki
Biedronka, Ty się nie łam, doswiadczenia z jednej ciąży nie muszą mieć żadnego przełożenia na drugą i zazwyczaj nie mają. Trzymam kciuki :*
to mnie pocieszylac hehehe to już teraz czekam na @ -
nick nieaktualnyYasmin wrote:fajny ten wózek
podoba mi się. Widać że wygodny i stabilny. Wiesz coś o jego wadze? A ma rączkę "przekładaną", ze np jak słońce świeci w twarz dziecku to ją przekładasz i dziecko jest tyłem do słońca?
Podoba mi się
dla mnie priorytetem były pompowane, duże koła i głębokość, wielkość gondoli....
wszystko sprytnie się wpina i wypina, widzieliśmy taki w realu:)
a dodatkowo ma funkcję tak jak w starych wózkach - bujania...hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 12:06
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wybaczam
wiecie co juz zlewam co bedzie chyba wypłakałam juz wszystko rano po tescie
Życzę z całych sił, żeby Cię ten wykres jeszcze zaskoczył i zazielenił się na końcu :*********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedroneczka83 wrote:spadek temperatury i negatywny test nie zostawił na mnie resztki nadzei
ide sobie popłakać
Malenq lubi tę wiadomość
-
helou, witam się na chwilkę, nie mam siły nadrabaić, może wieczorem mi się uda
pół nocy nie spałam przez ból brzucha, ten duphaston rozwala mi żołądekale palmienia nie ma już trzeci dzień więc może ginka mi go odstawi w środę bo męczę się okropnie
poza tym siedzę w stresie bo małż robi triathlon, warunki są koszmarne, porównywalne do ironmena na Hawajach... na razie idzie mu super, po pływaniu był w czołówce! teraz trochę spadł ale nadal jest świetnie także trzymajcie kciuki bo bardzo się o niego boję
aa, jego hardcorowa siostra jest tuż za nim! wariaciKrokodylica, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ktoś mi tu kiedyś tłumaczył, że dopóki nie ma spadku poniżej linii to nie jest spadek... Biedroneczko tulam mocno i trzymam kciuki
Taki spadek jak u Ciebie może być spowodowany wieloma czynnikami w organiźmie,krótszym snem, stresem, infekcją, czym kolwiek... Twój nie jest wcale taki duży. Trzymam kciuki -
w kwestii spadku produkuję się ja
chyba od miesiąca
kiedyś nawet w poradach ovu była informacja, że jeśli tempka jest kilka dni taka sama to jest to błąd pomiaru bo NIE MA takiej możliwości (chyba, ze jest się Neną) żeby mieć stałą temperaturę ciała, a spadek tempki jest wtedy gdy spada na lub pod linię
momo1009, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:tak rączki ma przekładane, całość nie powinna przekroczyć 16kg.....
dla mnie priorytetem były pompowane, duże koła i głębokość, wielkość gondoli....
wszystko sprytnie się wpina i wypina, widzieliśmy taki w realu:)
a dodatkowo ma funkcję tak jak w starych wózkach - bujania...hehehe
mi się podoba ten w kolorach beżu albo zieleni, bez wzorówMalenq lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:a jak ty te bananki przyrzadzasz?
http://www.mojegotowanie.pl/grill/banany_grillowane_z_serem_w_szynce
Są przepyszne
Aha i ja zamiast dojrzewającej wzięłam zwykłą i też superLili83, momo1009 lubią tę wiadomość