My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Niby mogę apap ale nie biorę, na razie daję radę.
Pamietam laske...jak pracowalam w szpitalu...przyjechala w 4 miesiacu ciazy i przedawkowala paracetamol ale tak konkretnie bo chciala sie zabic...nic jej nie bylo...i wtedy lekarz wyciagnal najnowsze badania na temat paracetamolu i kobiet w ciazy i nie ma przeciwskazan...oczywiscie w normalnych dawkach, ale nie ma -
zgredka wrote:Ale nie tylko o dawke chodzi, ale chyba tez jaki to typ bo np te z wiazan helatytowych lepiej sie wchlaniaja coz z tego ze jakis jest z duza dawka jak sie nie wchlonie
A biorę to tylko do owulki bo słyszałam, że wydłuża fazę lutealną, więc nie chcę przeginać bo i tak mam długą
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:YYYYY..... Ja jestem chemicznym antytalentem więc biorę co mam i wierzę że dobrze działa
A biorę to tylko do owulki bo słyszałam, że wydłuża fazę lutealną, więc nie chcę przeginać bo i tak mam długą
Faza to jedno ale slyszalam ze podnosi progesteron i chyba u mnie dziala bo mi nie spadl -
nick nieaktualny
-
Zdecydowanie lepiej organiczne i najlepiej to mleczan i asparginian. W sumie te dwa są zarejestrowane jako leki nie jako suplementy co oznacza że są badane. Suplementów nikt nie bada i tak na prawdę to w tabletce może być wszystko bo i tak się tego nie kontroluje.
******************************GANG18+*****************************