My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie się zorientowałam, że będę musiał robić testa przed terminem @ (czyli, że wogóle będę musiała robić testa, bo raczej się jej spodziewam).
@ ma być 1.08 w 14 dc a ja już dawno zapisałam się na wizytę u nowej ginki na 30.07 czyli 12 dc. Tak sobie myślę, że dobrze będzie chyba tego dnia zatestować rano********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:Jak znajdziesz jakiś sposób to daj znać bo ja też mam szpetnie długie cykle
Dziewczyny widziałam, ze na ten temat powstał osobny wątek na forum (https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/jak-skrocic-cykl,3726.html). Nie wczytywałam się, bo cykle mam raczej krótsze niż dłuższe ale może coś tam piszą ciekawego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 18:25
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
łooo, dobrnęłam do końca!
Biedroneczko, przytulambardzo mi przykro
Asha, trzymam kciuki i wierzę...
Cymcia, nie chcę mandatu! za co on? za niewinność? jak zwykle
Katja, dawaj dawja, jak było!
mnie wkurzył teść bo oczywiście wygadał o mojej ciąży swojej rodzinie, zarzeka się, ze nie, kłamiąc mi w żywe oczy, podczas gdy napisała do mnie jego siostrzenica, że jej mama (czyli siostra mojego teścia) przekazała jej radosne wieści i ona serdecznie gratuluje... no żesz kurw...NIGDY więcej niczego teściom nie powiem, tylko moim rodzicom .. -
nick nieaktualnyTamka
mandat jest za.... za sodomię i gomorię wątkową
tak na zaś
ah te plotki rodzinne.... u nas rozprzestrzeniają się trybem natychmiastowym.... moja mama i jej siostry to plotkary takie, że ja się dawno temu nauczyłam NIC nie mówić....
Tamka lubi tę wiadomość
-
I cisza.
Sama zostałam.
A na Belly znalazłam coś takiego:
"W około 85% przypadkach prawidłowo rozwijających się ciąż hormon HCG podwoi się po 48-72 h. Idealnie jeśli hormon HCG podwoi się po 48 godzinach od pierwszego badania."
Czyli mój wynik był jak najbardziej prawidłowy a mi dziadowski program krzyczał że nie. -
nick nieaktualny