My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey Cymus
haaaaaaj
Cos gdzieś mi sie obilo, zes z Katjuszka sobie miłość wyznawałapffff a ja a ja ? Hihihi
Wy mi tu szybko piszcie o co kaman z Katjuszka i smsami i obiadem...bo zdechne z ciekawości, a jakoś nie wszystko nadrobiłamAsha lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:Kochana Ty moja
haaaaaaj
Cos gdzieś mi sie obilo, zes z Katjuszka sobie miłość wyznawałapffff a ja a ja ? Hihihi
Wy mi tu szybko piszcie o co kaman z Katjuszka i smsami i obiadem...bo zdechne z ciekawości, a jakoś nie wszystko nadrobiłam
Katjuszka pomyka na randeczke/obiad z jakims przystojniacha o 3 dzisiaj no i ....cholera wiecej nic nie wiadomo, ale juz waruje na wiadomosciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 14:24
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Wczoraj była u mnie szwagierka mojego małża... 11tego sierpnia ma rodzić... Wygląda rewelacyjnie i przytyła tylko 7 kg. Miałyśmy się ścigać która pierwsza zajdzie... Dół mnie łapie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ona wrobila kolesia na ciaze, wmowila mu, zze moga bez gumy, bo ma bezplodne a miala plodne, ten jeden jedyny raz spali bez gumy i zaszla...no rozpierdala mnie to