My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej
Katjaaa pisz!!!! jak randka???
Kroko, nie denerwuje sie. na pewno wszystko jest okza 1,5 tyg usg, tak?
mnie tez ciagle boli. raz bardziej raz mniej (czasem to az sie z bolu zwijam - nospe ciagle lykam w dawce 3x dziennie po 1 tab. 40mg), wiec wiem ze latwo powiedziecmy za to od pozytywnego testu, w zw. z bolami nie serduszkujemy
czekamy na wizyte u lekarza. ide w przyszlym tyg. na pierwsza i potem przed wyjazdem do NO druga, by serducho sobaczyc.
ja za to mam inne dolegliwosci. wczoraj biegunka caly dzien, mdlosci codziennie, brak apetytu, zero energii i zawroty glowy
Ma ktoras ciezarowka wykres na foletowej str. ???
Ania84 jak tesc???
Tamka, nie denerwuj sie...jak Ania pisze i tak by sie dowiedzieli. fajniej by bylo gdyby w terminie przez was wybranym itp., ale trudno. stalo sie i juz nic na to nie poradzisz....a stresy niepotrzebne...
Tamka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ach no tak bo Ty w Egipcie siedzisz
A będziesz tam neta miała?
Asha, Arienna lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Wątpię. Nastawiam się raczej na jego brak. Podobno w lobby jest wifi ale w zeszłym roku jak byliśmy to tez niby było ale chodziło z taką prędkością że zdjecie na fejsa pół godziny ładowałam.
No to czekam do 16tego. Ale 13tego jak będę sikała to będę o Tobie myśleć -
Hej kochane ja na chwilunie właśnie wrocilismy z imprezy kurde wypiłam lampke wina i tak mnie napitala ze szok nie wiem czy po winie czy od pogody blle albo migrena się szykuje takze ide się polozyc
Dziadek lepiej temp 37,8 do 39 wiec juz nie 40. 5
Do jutra ide sie polozyc z dala od komp i komorek buzia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nic tylko przez kolano cie przelozyc
Beszka do końca nie wiem kiedy wizyta bo gin wraca 4 sierpnia z urlopu a on ma zawsze długie terminy ale może go jakoś uproszę żeby mnie szybko przyjął. Tamten drugi gin kazał mi przyjść na usg jutro ale nie idę bo mnie wkurzył. Wolę poczekać aż mój gin wróci i już będzie serduszko widać
Cholera tablet mi się popsuł. Na monitorzemam dwie czarne plamy i kilka kresek, ciężko się czyta.
Lecę spać. Dobranoc. -
nick nieaktualny