My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Nie często tutaj jestem. Ale to braku czasu.
Zeszły tydzień = mega stres w pracy. Az dwa dni chodzilam z sztywnością karku. Potem mąż mnie porelaksował 3 wieczory z rzędu;-)♥♥♥. .. jestem kilka dni przed ovu. A teraz mi się przypomniało że dzisiaj mam dentyste, rtg panorama i wyrywanie 8semki... umawialam się na to miesiac temu. Boję sie ze w ostatnie dni cos zmajstrowalismy ale w sumie ovu nie bylo, do tego ten stres to moze w ogóle nie być. Pal licho znieczulenie ale rtg...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dybry...
Nie chce mi się wstawać z łóżka
Ania nie stresuj się, każdej kobiecie się zdarzają cykle bezowulacyjne.
Cymcia współczuję... Tak od rana na budowę... Feee... Ale mus to mus
Mnie małż dzisiaj z rana dopadł i uciekł do pracy... Ale jakoś parszywie się teraz czuję... Jajnik rwie jak cholera, mdło mi jakoś i wstać z łóżka nie mogę. A czeka na mnie 20kg ogórków do wekowania -
cymcia wrote:Dobry, trzy bobry
Pobuuuudkaaaaaaa!!!!!!!!!!
Mnie wezwali na budowe, wiec nici z badań dzisiejszychesh.... Nie lubię poniedzialkow....
Chcialoby sie powiedziec...milego dnia kochana, ale w tym wypadku to sie wtrzymam i powiem...przetrwajmomo1009 lubi tę wiadomość
-
U mnie....hmmmm
10 dpo ...wiec wczesnie...testu nowego nie robilam, bo doszlam do wniosku, ze i tak nie wyjdzie a tylko sie wnerwie i test zmarnuje to bez sensu, zrobie za kilka dni...temperatura dalej wysoko i w nocy i rano, wiec nie wiemhmmmm..udaje ze nie wiem
ale i tak mozze spasc
Niestety do roboty dzisiaj a bardziej wolalabym zostac w domu i wgapiac sie w moj ladny wykresikKrokodylica, CzaryMary, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Nie wiem co ja dziś rano robiłam z termometrem, ale pokazal temperaturę w farrenheitach(!).
Lecę do pracy, i tak jestem spóźniona
Buźka :*Asha, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Thalia wrote:A pozatym ja robiłam testy ovu i była a dziś mam taki śluz przezroczysty juz sama nie wiem co to znaczy
Thalia lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Witajcie
Nie wiem co ja dziś rano robiłam z termometrem, ale pokazal temperaturę w farrenheitach(!).
Lecę do pracy, i tak jestem spóźniona
Buźka :*momo1009, Asha lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja miałam takie skoki w poprzednim cyklu. Jednego dnia 37 a drugiego 36,7 masakra... A miałam wtedy potwierdzoną owulkę i też nic z tego nie rozumiem. Lekarz mówił że to mógł być stres. Np stresowałam się np tym jaka rano będzie tempka
U mnie stres nie ma zadnego znaczenia albo moj termometr ma w dupie czy ja jestem zestresowana czy nie, dalej lecimy po prostej...albo...jestem zestresowana wszedzie tylko nie tam na dole haha -
Asha wrote:Lewa strona...jajnik czy cholera wie cO to tam jest to daje mi rowno popalic dzisiaj
Asha lubi tę wiadomość