My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:
Kroko no fasol rośnie w zastraszającym tempie, więc rozpycha się ręcyma i nogyma
Hehe no wczoraj leżałam i odpoczywałam cały dzień, bo troszkę się przestraszyłam ale dziś praca i nie ma że boli.
Dzisiaj wybiorę się do sklepu po wagę, bo nawet nie mam w mieszkaniu, ważyłam się tylko przy okazji u rodziców i zawsze waga pokazywała tyle samo, ale teraz pasuje się częściej ważyć. -
Hej Konwalianka, normalnie ściągnęłam Cię myślami
zastanawiałam się właśnie jak tam Twoje samopoczucie, a ty pach, wszystko opisałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:27
konwalianka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
konwalianka wrote:wiecznie boli mnie brzuch, boli serce, mdłości, wzdęcia, biegunki na zmianę z zatwardzeniami, zgaga, plamienia, zawroty głowy -no typowe objawy ciażowe.. i takie dziwne, jakbym nie czuła sie we własnej skórze - no nie wiem, jak to opisać, ale mam takie wrażenie i nie jest mi z tym dobrze - a w poprzedniej tego nie miałam..no może poza mdłościami od czasu do czau i zgagi w późniejszej fazie
Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, liczy się żeby dzidziuś był zdrowy a resztę wytrzymasz, silna babka jesteś, chociaż wiem jak to może rozpieprzyć na łopatki takie samopoczucie. A z sercem koniecznie idź do lekarza.konwalianka, smarta lubią tę wiadomość
-
Helou
Nena oświadczyła, że nie ma oficjalnego profilu na FB , a nieoficjalnym nie chce się przyłączyć
Konwalianka, ja Ci powiem, że też mam non stop problemy żołądkowe, tylko myślałam, że to duphaston, który biorę na plamienia - boli mnie żołądek, załatwiam się po 5 razy dziennie, co zjem to wylatuje ale biegunki nie mam, jakoś tak mnie muli, że energii brak, boli mnie podbrzusze tak jakby miesiączkowo, cycki rano są dramatycznie opuchnięte i obolałe i też się czuję, jak nie ja... tyle, że to moja pierwsza ciąża więc odniesienie nie mam
Kroko, mnie też podbrzusze pobolewa, czasem zakuje czy pociągnie ale z reguły to taki ból, jak okresowy, więc to chyba normalne...
Asha, fiu fiu
gdzie ta Katja?! -
Konwalianka, lacze sie w bolu. ja tez tragicznie czuje sie w tej ciazy. w sumie w poprzednich tez rzygalam i mdlosci mnei meczyly, ale dopiero po 7 tc. teraz jeszcze nie rzygam, ale zaczyna mnie mdlic n oi inne atrakcje - te same co u Ciebie. najgorsze to ten brak energii i nastroj do dupy. dzis w ramach poprawy humoru, dzieci zostaja u mamy a my jedziemy na zakupy ubraniowe - jakies luzniejsze sobie pokupuje i buciki buciki buciki
damy rade! najwazniejsze by z dzidiza bylo ok
Asha piekny wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:51
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Tamka, taki ból @ to towarzyszy dłuuugo.. ja już się nim nie przejmuję..staram sie go traktować jak towarzyszy, bo jak zasypiam - jest, jak się budz też jest - więc zmierzam do tego, że się przyzwyczaisz
z tym żołądkiem, to może tak być, ze lek potęguje lub wzmacnia dolegliwości.. a bierzesz probiotyki? polecamTamka lubi tę wiadomość