My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyneczki kochane
Ja już w pracy oczywiście, ale nie przemęczam się, a co ja będę
Szefowa mnie zaskoczyła, miło oczywiście bo powiedziała jak się będę źle czuła to mam iść na zwolnienie myślałam że będzie niezadowolona ale nie zauważyłam, raczej szczerze pogratulowała
życzę Wszystkim miłego, trochę chłodnego dzionkakonwalianka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Dzień dobry dziewczyneczki kochane
Ja już w pracy oczywiście, ale nie przemęczam się, a co ja będę
Szefowa mnie zaskoczyła, miło oczywiście bo powiedziała jak się będę źle czuła to mam iść na zwolnienie myślałam że będzie niezadowolona ale nie zauważyłam, raczej szczerze pogratulowała
życzę Wszystkim miłego, trochę chłodnego dzionka
Cieszę się bardzo z reakcji szefowej.
Ja akurat robię w takiej branży że zatrudniam samego chłopa ale pewnie też bym się tak zachowała.Smoczyca1, Tamka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Tamka, taki ból @ to towarzyszy dłuuugo.. ja już się nim nie przejmuję..staram sie go traktować jak towarzyszy, bo jak zasypiam - jest, jak się budz też jest - więc zmierzam do tego, że się przyzwyczaisz
z tym żołądkiem, to może tak być, ze lek potęguje lub wzmacnia dolegliwości.. a bierzesz probiotyki? polecam
Konwalia to mnie pocieszyłaś, serio. -
Hej dziewczynki
co do mnie wiem ze sie zdarzaj bez owutylko mnie zdenerwowalo bo niehce zeby mi sie @ przesunela :p
masz ci babo placek ja przestalam mierzyc a ta franca sie zbuntowala
dziewczynki co doFB to mam nadziejeze jeszcze moge dodawac bo czarnula mnie mianowala adminem na sobotewiec nie wiem czy tylko ona nie bedie mogla doac
zaraz sprobuje
Asha co jest ??
KOnwalijko to masz full wypas objawy ;/konwalianka lubi tę wiadomość
-
Cześć DziewczynkiArienna wrote:hej dziewczynki,
buziaki dla ciężarówek :* i dla przyszłych ciężarówek też :*
dziś OF mi wyznaczyło owulkę, dziwnie oczywiście jak szlag i jak zwyklebo nie dość że za wcześnie to jeszcze przy negatywnych testach owulacyjnych (chociaż obawiam się ze są jakieś felerne bo mi dziś wyszła jedna bardzo słaba kreska), a w objawach nie ma mojego: mam wrażenie że ktoś mi przekłuwa piersi cienka igiełką pd sutka wgłąb...... masiakra
a co tam u Was? u nas miało padać i na miało się skończyło
, może jeszcze dziś coś się zadzieje
Arienna ale wyznaczyło Ci tą owulke wstępnie, linią przerywaną, więc jeszcze program może Ci ją przesunąć. Mi wyznaczyło linią ciągłą a później i tak przesunęło z 13 na 15 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 09:59
**********************Gang 18+***********************
-
Smoczyca1 wrote:a mnie już przeszedł ten ból @ czasami pobolewa mnie tylko jajnik no i te cyce
Asha co się dzieje?Teraz na szczęście sama jestem swoją szefową i zadbam o siebie jak nikt inny
ASha!!!!! Weź no...Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Smoczyca, to świetna reakcja przełożonych.. szybko powiedziałaś.. masz pracę, która wymaga dźwigania?
Więc faktycznie spoko babkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Arienna ale wyznaczyło Ci tą owulke wstępnie, linią przeryaną, więc jeszcze program może Ci ją przesunąć. Mi wyznaczyło linią ciągłą a później i tak przesuneło z 13 na 15 dc.
no zobaczymy co będzie dalej, małżowi i tak powiem że teraz to już zaczynamy na ostro przez co najmniej tydzień, mam nadzieję że chłop wytrzyma w te upały
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Anuśka wrote:Smoczyca zazdroszczę szefowej... Moja jak zaszłam to zwolniła mnie w dniu porodu
/QUOTE]
Anuśka a miałaś umowę na czas określony? -
Smoczyca1 wrote:Jestem rehabilitantką i pewne zabiegi dziś szefowa robi za mnie których nie mogę np pól magnetycznych. No i jak zdarzy się "cięższy" pacjent też odpuszczę sobie, ale powiedziałam jej już w piatek jak tylko wiedziałam na 100% i była do tego przygotowana bo rozmawiałyśmy już o tym że czas na mnie
Więc faktycznie spoko babka
-
Anuśka wrote:No niestety... Miałam właśnie dostać umowę na czas nieokreślony ale koleżanka, z którą pracowałam powiedziała szefowej żem w ciąży i niestety dostawałam co miesiąc umowę na miesiąc
Anuśka lubi tę wiadomość
-
KUna Asha pewnie zobaczyla II i teraz nie wie jak nam wstawic zdj
Tamka, choco, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość