My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka
przykro mi
dopiero wstałam, byliśmy z małżem na piwku wczoraj... taki gorąc od rana a na 14 idziemy na obiad na świeżym powietrzu, masakra...
testy owulacyjne mi nie wychodzą, temperatura skacze jak nigdy, ciekawe czy będzie owulacja czy nie... -
zgredka wrote:ja w trakcie nadrabiania zaległości, ale jak przeczytałam wiadomość Kroko o teściach to sobie pomyślałam, że też coś napiszę:
byliśmy z moim u mojej kumpeli, która się przeprowadza, mój ma duży samochód, to poprosiła go, żeby kanapę przewiózł, pomóc nosić miał jej chłopak, który akurat się dziś pojawił (co już w ogóle mnie dziwiło, bo u mnie w domu od małego pamiętam, że moja mama to zawsze tacie pomagała i targała wszystko, więc ja też targam, choć może lepiej, że inne kobiety nauczone są inaczej, no ale nie o tym)
no i my mieli kolejne spotkanie ze znajomymi o 18.30 (jak widać jeszcze mnie na nim nie ma)
a ten koleś mojej kumpeli (nie znoszę ch***), że skoro jesteśmy dużym autem to przewieziemy wszystko od razu, po co on ma to robić swoim mniejszym i nosić..
ja rozumiem przysługę, ale sposób w jaki to powiedział, jakby mu się należało, ćwok jeden
a i oczywiście jak przyszło do noszenia kanapy to się okazało,że coś sobie wcześniej nadwyrężył i nie może za bardzo nosić (a wcześniej dałabym sobie rękę uciąć, że właśnie coś takiego powie, taki typ, nierób pierdo***)
to tyle
Koleżanka powinna pogonić ch*ja.
A ja wczoraj postawiłam sałatkę, placka a małż i tak grillował karkówkę.Blondik, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle się usmiałam. Przebieram się teraz w łazience, stoję z gołym tyłkiem. Wpada mój 2-latek. Zanim się zdąrzyłam czymś zasłonić patrzy patrzy i mówi:
-sisi (siusiak) nie ma.... hmmm... nie ma ..... oooo pupa... hmmm. pupa?
No więc moje dziecko stwierdziło że z przodu i z tyłu mam dwie pupyMalenq, Blondik, momo1009, zgredka, Krokodylica, Yasmin, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ale się usmiałam. Przebieram się teraz w łazience, stoję z gołym tyłkiem. Wpada mój 2-latek. Zanim się zdąrzyłam czymś zasłonić patrzy patrzy i mówi:
-sisi (siusiak) nie ma.... hmmm... nie ma ..... oooo pupa... hmmm. pupa?
No więc moje dziecko stwierdziło że z przodu i z tyłu mam dwie pupy
hahahahah fajnie, mama z dwiema pupami hehehehe dobre, dobre....
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Koleżanka powinna pogonić ch*ja.
A ja wczoraj postawiłam sałatkę, placka a małż i tak grillował karkówkę.
o to to, gdybyś wiedziała... powiedzmy, że to jest najmniejszy powódKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a pozaym to siedzilam non stoper rzy tel bo dziadek rano mial 40C goraczki trez spadla do 37 .. ale corusz mu skacze..dziwe jest to ze gardlo go nie boli nic tylko kaszle.. ima lekki katar .. ale lekarka go osluchala i nic..
-
Katjaa wrote:Asha tak tak Kochana... będe mu ściemy cisnęła że narazie nie chce bo mnie skrzywdził i boję się że tylko mu o to chodzi... napisał mi dzisiaj smsa:
żebyś Ty Kasieńko wiedziała jak ja tęsknie za Tobą...
heheh uśmiałam się z tego....
a teraz zmiana tematu...
Co za ch*j.
Skąd tyle tych ch*jów na świecie?momo1009 lubi tę wiadomość