My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:U niej to wyglada na bezoowulacyjny wogole, przynajmniej dla mnie , jakby nie ten test, to bym powiedziala, ze bezoowulacyjny
No własnie tak jak patrzę to nawet porównując ze swoimi wykresami mi się wydae że ma bezowulacyjny, ja mam same bezowui mam podobne; test testem ale dziwne że jej az o tyle znowu tempka spadła - jeśli faktycznie zafasolkowała to dużo szczęscia dla niej, oby to się znowu jakaś podpucha nie trafila forumowa
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:No własnie tak jak patrzę to nawet porównując ze swoimi wykresami mi się wydae że ma bezowulacyjny, ja mam same bezowu
i mam podobne; test testem ale dziwne że jej az o tyle znowu tempka spadła - jeśli faktycznie zafasolkowała to dużo szczęscia dla niej, oby to się znowu jakaś podpucha nie trafila forumowa
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Dzięki Malenq za przydatne info o kawie bo bym umarła bez kawusi tzn te mnie wtedy głowa strasznie boli
Dziewczynki widzicie jednak ciało kobiety nie jest do konca odgadnione wiec uszy do gory
Kciukam za Was mocno! A właśnie biedrona miala testówac, ltos cos wie?Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
wróciliśmy wczoraj z grila, poszalalysmy z winem z koleżanką... zanim chłopaki ze sklepu wrócili juz bylysmy po butelce. Normalnie więcej nie pije
oczywiście do czasu gdy nie bedzie okazji. Najgorzej że tempka mi przez to skoczyła a obstawiaialam na dzis spadek na owulacje bo testy LH Wychodzą coraz ciemniejsze. Cholerne %
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyech smarta.....co zrobić jak % królują hehehehe.....tempka zapewne zaburzona przez alko......cóż trzeba czekać do jutra...ale jak piszesz, że testy coraz ciemniejsze....
Smoczku a proszę bardzo....mnie gin wręcz "nakazał" jedną kawę dziennie, jak mu powiedziałam, że źle się czuję jak kawy nie piję.... -
smarta wrote:Cześć dziewczynki
wróciliśmy wczoraj z grila, poszalalysmy z winem z koleżanką... zanim chłopaki ze sklepu wrócili juz bylysmy po butelce. Normalnie więcej nie pije
oczywiście do czasu gdy nie bedzie okazji. Najgorzej że tempka mi przez to skoczyła a obstawiaialam na dzis spadek na owulacje bo testy LH Wychodzą coraz ciemniejsze. Cholerne %
Jeszcze masz chwile do plodnych bo szyjke masz nisko, luzik kochana -
Czarnula87 wrote:To jest możlliwe przy tak niskich temperaturach??
a czemu miałoby nie być u mnie po skoku najwyższa to 37, a to tylko dlatego, że akurat miałam lekkie przeziębienie, nie straszyć mnie tu, w pt idę do gineksa i go przepytam na wszelkie okoliczności, jest to kumpel mojej kuzynki najbliższej, więc mogę zająć mu nieco czasu, na razie nie mam pomysłu co pytaćCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku ja od samego początku miałam zakaz....który trwał, aż wczoraj po 3miechach była gimnastyka....
ja pytałam swojego gina, u którego byłam 4dni po pozytywnym teście i wtedy On na mnie post nałożył...
ale czytałam, że inne nie miały takich ZAKAZÓW -
Malenq wrote:Smoczku ja od samego początku miałam zakaz....który trwał, aż wczoraj po 3miechach była gimnastyka....
ja pytałam swojego gina, u którego byłam 4dni po pozytywnym teście i wtedy On na mnie post nałożył...
ale czytałam, że inne nie miały takich ZAKAZÓW -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Cześć dziewczynki
a ja byłam najpierw na plaży miejskiej gdzie mnie oskubały komary, potem space wzdłuż rzeki do miasta, drinki i potkanie z kolejnymi znajomymi i szał do 2 na 'densflorze', macie tak, że z częścią znajomych nie da się bawić i was jakby usztywniają, a z innymi jesteście 100% sobą?? -
Asha wrote:Jeszcze masz chwile do plodnych bo szyjke masz nisko, luzik kochana
Malenq lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnyBlondik wrote:a czemu zakaz? kurde, nastraszyłyście mnie./ nie zapytałam o to, to tez się narazie wstrzymamy, choc juz kilka akcji było
smoczku chyba masz rację, poczekaj co gin powie...
-
Hej kochane ja w wyrku sobie leze odsypialam choc wczoraj mnie zmoglo kolo 22 az wstyd ze dopier sie przebudzilam
Malenq, Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość