X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary Asha dobrze mówi to samo chciałam pisać... Przeciwbólowe do tego no-spa i koniec, kaplica alko nie wolno...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...

Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszała :P a z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
    ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...

cymcia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...

Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszała :P a z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
    ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...

Widocznie potrzebujesz odreagowac to co sie stalo, skrzywdzil cie i tyle...uwazam , ze to normalna reakcja

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    hehehe...Katjuś tylko "nie wpadnij" we własne sidła...bo tak też może się to skończyć wiesz....ja życzę CI jak najlepiej...ale taka zabawa, to jak zabawa z ogniem, często "spala" się ten, co się nim bawi....
    więc uważaj skarbie i bądź czujna, na sygnały które wysyła Twój organizm...nie popłyń....

ale koncepcja zemsty - słodka.....

Katjaa, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
    Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...

Asha, CzaryMary, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
    Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...

Tak pomyslalam ...to tylko moje....moze sie z nim nie bzykaj, tylko mu obiecuj, ze bedziesz, to bedzie chodzil z jezorem wywalonym za toba

Katjaa, CzaryMary, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha tak tak Kochana... będe mu ściemy cisnęła że narazie nie chce bo mnie skrzywdził i boję się że tylko mu o to chodzi... napisał mi dzisiaj smsa:
    żebyś Ty Kasieńko wiedziała jak ja tęsknie za Tobą...
    heheh uśmiałam się z tego....

a teraz zmiana tematu...:P

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wiemy że Katjuś ma obiadek z głowy....

a co reszta porabia?

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszyscy jeszcze spia wiec popijam kawke i poczytuje ;-) a ty?

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ależ widoki :)
    zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę, jeszcze w piżamce, dumam coby tu porobić...na spacer bym poszła, ale już kombajny w polu i sam kurz leci....psy nie chcą nawet oczu otworzyć, kotki marudne chodzą....heheheh
    muszę pomyśleć co na obiad....:-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie z obiadem to tez kiepsko...znaczy cos tam by wymyslil...tylko to gotowanie mnie dobija :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio tym bardziej, że mózg zajęty innymi myślami Asha, innymi.....hehhe
    ja pochłonięta na allegro siedzę i patrzę sobie, a to wanienki, a to materacyki, kocyki, śpioszki....ech niedziela...leniwa niedziela....

Katja Ty tylko tam nie za bardzo się odpicuj....bo wiesz...zamiast jeść, będziecie co innego robić hehehehe.....;)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień

Asha kiedy testujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 08:21

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety...racja...innymi myslami :-( i wcale sie nie ciesze z tego :-(

Wrzuc no linka na ten wozek co wybralas, bo chyba nie widzialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reklama na fejsie:
    http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień

Asha kiedy testujesz?
    Mozesz kawe, tylko nie bardzo mocna, bez przesady ;-)

Oj kochana calyczas testuje ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    reklama na fejsie:
    http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB
    To jakies sukienki sa

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Asha kiedy testujesz?

a czemu tylko herbatę???
    ja piję kawę - jedną dziennie i to espresso...czarna, słodka, mocna....
    a snów współczuję...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha tak sukienka, ale modelka to taka chudzinka, że szok....nawet jak ważyłam 49-50kg to bym przy niej była jak wieloryb heheheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :]

Pół nocy spać nie mogłam przez ta nogę, ale dzisiaj już lepiej, trochę zeszła opuchlizna i trochę mniej boli :] czuję że dam radę 7 godzin na nogach w pracy :D

Malenq, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ