My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...
Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszałaa z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...cymcia lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Malenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...
Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszałaa z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...
Widocznie potrzebujesz odreagowac to co sie stalo, skrzywdzil cie i tyle...uwazam , ze to normalna reakcjaKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...
więc uważaj skarbie i bądź czujna, na sygnały które wysyła Twój organizm...nie popłyń....
ale koncepcja zemsty - słodka.....Katjaa, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...Asha, CzaryMary, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Malenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...
Tak pomyslalam ...to tylko moje....moze sie z nim nie bzykaj, tylko mu obiecuj, ze bedziesz, to bedzie chodzil z jezorem wywalonym za tobaKatjaa, CzaryMary, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha tak tak Kochana... będe mu ściemy cisnęła że narazie nie chce bo mnie skrzywdził i boję się że tylko mu o to chodzi... napisał mi dzisiaj smsa:
żebyś Ty Kasieńko wiedziała jak ja tęsknie za Tobą...
heheh uśmiałam się z tego....
a teraz zmiana tematu...Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe ależ widoki
zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę, jeszcze w piżamce, dumam coby tu porobić...na spacer bym poszła, ale już kombajny w polu i sam kurz leci....psy nie chcą nawet oczu otworzyć, kotki marudne chodzą....heheheh
muszę pomyśleć co na obiad.... -
nick nieaktualnynio tym bardziej, że mózg zajęty innymi myślami Asha, innymi.....hehhe
ja pochłonięta na allegro siedzę i patrzę sobie, a to wanienki, a to materacyki, kocyki, śpioszki....ech niedziela...leniwa niedziela....
Katja Ty tylko tam nie za bardzo się odpicuj....bo wiesz...zamiast jeść, będziecie co innego robić hehehehe.....Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień
Asha kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 08:21
-
nick nieaktualnyreklama na fejsie:
http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB
-
Blondik wrote:hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień
Asha kiedy testujesz?
Oj kochana calyczas testuje -
Malenq wrote:reklama na fejsie:
http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB -
nick nieaktualnyBlondik wrote:hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień
Asha kiedy testujesz?
a czemu tylko herbatę???
ja piję kawę - jedną dziennie i to espresso...czarna, słodka, mocna....
a snów współczuję...Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny