X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary Asha dobrze mówi to samo chciałam pisać... Przeciwbólowe do tego no-spa i koniec, kaplica alko nie wolno...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...

Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszała :P a z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
    ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...

cymcia lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq bo teraz w tych czasach trzeba, bo facet (wolny) myśli portkami nie głową...

Asha jakbym pierdoliła to bym dupą ruszała :P a z rana zawsze tak mam chyba że rano przypada na 11-12 godzinę...
    ale chodzi o to że jestem wstrętna bo zwodzę swojego byłego po to żeby dac mu nauczkę... i zostawić tak jak on mnie...

Widocznie potrzebujesz odreagowac to co sie stalo, skrzywdzil cie i tyle...uwazam , ze to normalna reakcja

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    hehehe...Katjuś tylko "nie wpadnij" we własne sidła...bo tak też może się to skończyć wiesz....ja życzę CI jak najlepiej...ale taka zabawa, to jak zabawa z ogniem, często "spala" się ten, co się nim bawi....
    więc uważaj skarbie i bądź czujna, na sygnały które wysyła Twój organizm...nie popłyń....

ale koncepcja zemsty - słodka.....

Katjaa, Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
    Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...

Asha, CzaryMary, Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Malenq nigdy nie byłam mściwa, ale on skrzywdził mnie 2 razy obiecując że nigdy mnie już nie zostawi że raz to pomyłka była... on się mną pobawił i nic mu nie jest żyje dalej, a do mnie pisze bo znając życie bzykac mu się tylko chce bo żonka mu nie daje... więc i ja mu pokaże jaka jestem, wcześniej miałam serce na dłoni dla niego o 6 śniadanka mu robiłam koszule prasowałam, gdzie chciał chodził, miał wszystko mimo iż czasem mam cięty język i słowem nie pogardzę to rzadko to było. to teraz ja mu obiecam złote góry.
    Jak Kuba Bogu tak i Bóg Kubie...

Tak pomyslalam ...to tylko moje....moze sie z nim nie bzykaj, tylko mu obiecuj, ze bedziesz, to bedzie chodzil z jezorem wywalonym za toba

Katjaa, CzaryMary, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha tak tak Kochana... będe mu ściemy cisnęła że narazie nie chce bo mnie skrzywdził i boję się że tylko mu o to chodzi... napisał mi dzisiaj smsa:
    żebyś Ty Kasieńko wiedziała jak ja tęsknie za Tobą...
    heheh uśmiałam się z tego....

a teraz zmiana tematu...:P

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wiemy że Katjuś ma obiadek z głowy....

a co reszta porabia?

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszyscy jeszcze spia wiec popijam kawke i poczytuje ;-) a ty?

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe ależ widoki :)
    zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę, jeszcze w piżamce, dumam coby tu porobić...na spacer bym poszła, ale już kombajny w polu i sam kurz leci....psy nie chcą nawet oczu otworzyć, kotki marudne chodzą....heheheh
    muszę pomyśleć co na obiad....:-/

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie z obiadem to tez kiepsko...znaczy cos tam by wymyslil...tylko to gotowanie mnie dobija :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio tym bardziej, że mózg zajęty innymi myślami Asha, innymi.....hehhe
    ja pochłonięta na allegro siedzę i patrzę sobie, a to wanienki, a to materacyki, kocyki, śpioszki....ech niedziela...leniwa niedziela....

Katja Ty tylko tam nie za bardzo się odpicuj....bo wiesz...zamiast jeść, będziecie co innego robić hehehehe.....;)

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień

Asha kiedy testujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 08:21

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety...racja...innymi myslami :-( i wcale sie nie ciesze z tego :-(

Wrzuc no linka na ten wozek co wybralas, bo chyba nie widzialam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reklama na fejsie:
    http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    hejka, cała noc nie spałam...śniły mi się jakieś paskudne myszy, bolą mnie plecy i chce mi się kawy, a tu dupa blada tylko herbatke można :9 zapowiada się ciężki dzień

Asha kiedy testujesz?
    Mozesz kawe, tylko nie bardzo mocna, bez przesady ;-)

Oj kochana calyczas testuje ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    reklama na fejsie:
    http://www.znizeczka.pl/product/damska-sukienka-z-koronka.html?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_term=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_content=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB&utm_campaign=040745+Damska+sukienka+z+koronk%C4%85+FB
    To jakies sukienki sa

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Asha kiedy testujesz?

a czemu tylko herbatę???
    ja piję kawę - jedną dziennie i to espresso...czarna, słodka, mocna....
    a snów współczuję...

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha tak sukienka, ale modelka to taka chudzinka, że szok....nawet jak ważyłam 49-50kg to bym przy niej była jak wieloryb heheheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :]

Pół nocy spać nie mogłam przez ta nogę, ale dzisiaj już lepiej, trochę zeszła opuchlizna i trochę mniej boli :] czuję że dam radę 7 godzin na nogach w pracy :D

Malenq, Asha lubią tę wiadomość

‹‹ 1370 1371 1372 1373 1374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ