My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj to moze zlamana? Bylas u lekarza? Przykladasz cos?
Nie raczej nie złamana, chyba bardziej mocno potłuczona. Przykładałam lód na nią, posmarowałam czym trzeba i owinęłam i się męcze
Gorzej że w pracy kurde 6 godzin z taką kuśtykałam, a mam prace cały czas na nogach. Dodatkowo jakas kontrola ma być od poniedziałku więc jest wielkie sprzątanie ;/ i kurde na kucki z bolącą kostką zasuwałam i szorwałam ściereczką kółka od wózków, grillów, frytury itp -
Czarnula87 wrote:Nie raczej nie złamana, chyba bardziej mocno potłuczona. Przykładałam lód na nią, posmarowałam czym trzeba i owinęłam i się męcze
Gorzej że w pracy kurde 6 godzin z taką kuśtykałam, a mam prace cały czas na nogach. Dodatkowo jakas kontrola ma być od poniedziałku więc jest wielkie sprzątanie ;/ i kurde na kucki z bolącą kostką zasuwałam i szorwałam ściereczką kółka od wózków, grillów, frytury itp -
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj to beznadzieja faktycznie w takiej pracy z czyms takim, wspolczuje kochana, opiekuj sie soba, malz niech chodzi dookola ciebie i tyle a ty lezakuj
Hehe, małż śpi bo na 6 do pracy na 24h :] a ja jutro znowu do pracyAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:no innego wyjścia nie mam
ale mogę dopiero po pracy więc będę miała wynik pewnie na środę
A wynik z wczoraj 41,57 mlU/ml
Ja się zdenerwowałam że beta za mało przyrosła a lekarz mi wyjaśnił że to zdecydowanie za wcześnie i ona nie będzie przyrastać książkowa, grunt że rośnie.
Ja bym nie robiła, naprawdę szkoda nerwów.Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Ja się zdenerwowałam że beta za mało przyrosła a lekarz mi wyjaśnił że to zdecydowanie za wcześnie i ona nie będzie przyrastać książkowa, grunt że rośnie.
Ja bym nie robiła, naprawdę szkoda nerwów.
Ja betę robiłam raz i nie powtarzałam drugi raz w ciązy, nawet nie wiedziałam, że to więszośc osób robi żeby sprawdzic czy jest przysrost :] -
nick nieaktualnyDzień dobry skarby....
Mnie jak zwykle ból głowy zwlekł z łóżka, kawę piję, ciśnienie 86/57 buuuu napierdziela, że aż miło...heheh
Śpijcie sobie, śpijcie - wszak niedziela i to po imieninach....
Smoczku - JA JESTEM PRZECIWNICZĄ 2giej bety....ja robiłam raz (sama nie wiem po co?) - og gina tak jak KROKO opieprz dostałam, nawet za tą pierwszą heheheh.... to są bardzo duże, duże nerwy......a lepiej ich unikać...
Olguś współczujęaj aj aj oby dzisiaj ta kostka była w lepszym stanie...
dobra posiedzę sobie w necie, wózków poszukam, mam nadzieję, że głowa po kawie przeszła bo na seksik nie mam ochoty heheheh....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Czesc laski...jak zobaczylam dzisiejsza temp z nocy to myslalam ze zejde bo byla o 0.1 wyzsza niz z rana a zazwyczaj jest nizsza....a wogole to jest skok i juz nie wiem teraz bo sie nakrece jak cholerny zegarek
(1888 lajkow)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 06:49
CzaryMary, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hej laseczki.
Wyspane? Obiecałam sobie że dzisiaj będę spała do oporu, i co? i już na nogach. Typowe ADHD....
Asha ja tez nic nie mówię, ale mówię że ten Twój wykres jest noooo teges.... fajny
Tez myslalam , ze pospie, po tym basenie i wogole styrana byla, ale jak ta temp zobaczylam ...to juz bylo po spaniu