My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hey beszka...mialam spadek...dlugo by tlumaczyc, w kazdym razie zabralam, bo to byla tempka z nocy, a mowilam wam juz kiedys ze mierze dwa razy I prowadze dwa wykresy, wiec to jest wykres z rana, a na tym nocnym jest spadek...to tak w skrocie...zagniezdzenie nie bylo bo juz by test wyszedl pozytywny przeciez...wiec jest jak jest
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:Ania84 twoj dziadke chory? zdrowka
lekarz go w piatek obejrzal w plucach czysto.. dal antybiotyk i apap kazal brac ale apap to na taka goraczke nie jest ok ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 19:25
-
Aniu nadrobilam zaległości i chciałam ci napisać, że jesteś naprawdę silną kobitką!Twój mąz to prawdziwy szczęściarz:)Najważniejsze, że się kochacie!zobaczysz dacie radę!
Kroko nie denerwuj się!wdech i wydech
Biedronaczka czekam na tescik i trzymam kciuki!
Asha twój wykresik rzeczywiście inny jest...
Smoczyca gratuluję
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Czary Mary
polez sobie...mnie o dziwo boli bardzije jak stoje lub siedze czy leze. mniej jak chodze...
Asha, ja tam testom nie ufam. mialma norweski 10 i polskie. czyli niby ta sama czulosc, a norweski duzo wyraznijeszy wyszedl niz polskie. mojej przyjaciolce w ogole testy nie wychodzily a w ciazy byla...poczekamy jeszcze pare dni i zobaczymy..wykres masz ladny, ale nie chce cie nakrecac...ja tez czesto mialam ladne wykresy i dupa! -
nick nieaktualnyAnia - jeśli dziadek nie ma nadciśnienia to na zbicie gorączki u mojej babci doskonale sprawdza się musująca Solpadeina. Może spróbujcie. Tam też co prawda jest paracetamol tak jak w apapie ale ma jeszcze dodatkowe składniki które możę zadziałają. Pza tym ta forma musująca lepiej się wchłania.
-
Asha wrote:hey beszka...mialam spadek...dlugo by tlumaczyc, w kazdym razie zabralam, bo to byla tempka z nocy, a mowilam wam juz kiedys ze mierze dwa razy I prowadze dwa wykresy, wiec to jest wykres z rana, a na tym nocnym jest spadek...to tak w skrocie...zagniezdzenie nie bylo bo juz by test wyszedl pozytywny przeciez...wiec jest jak jest
a no to już rozumiem!Asha różnie z tymi testami bywa także nie poddawaj się!
*******Gang18+*******B -
Asha wrote:staram sie nie stresowac, ale ciagne jezorem po betonie
powiem ci, że z synem to była wpadka dlatego nie \zdawałam sobie sprawy jak to trudno jest zajśc!jak słyszałam od koleżanek jak opowiadaly o staranaich o sobie myślałam, że to przecież takie proste jest a jednak nie jest
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:a ja dzisiaj mam nadzieje pic nie bede...idziemy z mlodym na basen za godzine, spotkamy mojego na miejscu, wrocimy sobie gdzies ok 9 I bedzie nam sie cudnie spalo
Suuuper kobieto!! jak ja lubię aktywne babeczki... szkoda ze ja jakos sie przemóc nie moge. Chciałam zacząc jezdzic na rowerze ale podobno na poczatku ciazy to nie wskazane. -
CzaryMary wrote:Suuuper kobieto!! jak ja lubię aktywne babeczki... szkoda ze ja jakos sie przemóc nie moge. Chciałam zacząc jezdzic na rowerze ale podobno na poczatku ciazy to nie wskazane.
no lepiej się wstrzymaj czarymary, mnie tak wytrzepalo jak byłam z synem wszystkie wnętrznosci bolą, coprawda powybierał takie leśne drózki gdzie dziur dużo było ale lepiej nie ryzykować!
*******Gang18+*******B -
CzaryMary wrote:Suuuper kobieto!! jak ja lubię aktywne babeczki... szkoda ze ja jakos sie przemóc nie moge. Chciałam zacząc jezdzic na rowerze ale podobno na poczatku ciazy to nie wskazane.
Krokodylica lubi tę wiadomość