My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
no innego wyjścia nie mamBiedroneczka83 wrote:smoczko to idz w poniedziałek bedzie mi razniej
czekać na wynik hehehe
a przypomnij mi ile miałaś pierwsza
ale mogę dopiero po pracy więc będę miała wynik pewnie na środę 
A wynik z wczoraj 41,57 mlU/ml
-
a tak ak na wtorek przejęzyczyłam sięBiedroneczka83 wrote:aha na środe a nie na wtorek jak w poniedziałek popołudniu zrobisz???
nio to juz około tysiaka bedzie jak nic
ja z Zuzą 148 miałam pokazłąo 4-5 tydzien a testy nie wychodziły hehe jak powtórzyłam to pokazło 6 tydzien hehe
ja jestem według bety w 4 tyg a norma jest od 9,5 - 750 tak mam na kartce z laboratorium -
nick nieaktualny
-
witam sie wieczornie...
Asha, ty chuyba mialas inny wykres pare dni temu? tam byl jakis spadek. co sie stalo? czy moja ciaza mi na mozg padla?
wszystkie albo gosci maja albo w gosciach
my w domu moich rodzicow. mielismy pojechac do ciotki, ale nie chcialo nam sie wkorkach. bylismy dzis z chlopcami na zamknietym placu zabaw. gdy wychodzilismy, to zauwazylismy zarzygany chodnik od wejscia az po parking
oczywisice juz sie trzese, ze zaraz grypa nas znowu nawiedzi. jakas fobia ostatnio...
co do brzuchow i informowania rodziny. brzuch mam gigant. nawet moj kuzyn zapytal sie wczoraj mojej mamy czy ja w ciazy jestem
dzis powiedzilam bratowej i bratu, ale dlatego ze razem u rodzicow jestesmy i jakos wyjasnic me dziwne zchowania chcilam.
dzis mnie brzuch ciagnie, mdli i kreci sie w glowie. a rano mialam problem z oddychaniem. masakra. to dopiero 5 tc co bedzie pozniej. aaaa i jeszcze biegunka (co mnie martwi) i mdlosci.