My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:Hej hej ponownie
Ja już wszystko mam prawie gotowe na grilla a co ja widzę biedroneczka będzie sikać czy już po????na jutro dziś to raczej nie hehe bo sikam co 2 h wiec nie dam rady hahah jutro zmierze tem z rana i nasikam
a potem zajrze do wasSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:boszzzzzzzzzzz wtym gorącu to i grill nie potrzebny, wystarczy mięcho na słońcu położyć heheheh..... smoczku nie przegrzej się
ja siedzę i zdycham..........coraz bardziej mi gorąco.....
ale fakt duchota niemiłosierna -
Katjaa wrote:A więc wczoraj spotkałam się z moim byłym bo od paru dni pisaliśmy... :o (sama w to nie wierzę) no i było co było... ehhh głupota ludzka nie zna granic... a na wyjeździe rodzinnym przyjechał kuzyna kolega no i jutro idziemy na kawkę...
ulalala -
Katjaa wrote:A więc wczoraj spotkałam się z moim byłym bo od paru dni pisaliśmy... :o (sama w to nie wierzę) no i było co było... ehhh głupota ludzka nie zna granic... a na wyjeździe rodzinnym przyjechał kuzyna kolega no i jutro idziemy na kawkę...
no czas najwyzszy pozyc troszeczke..eleganckoKatjaa lubi tę wiadomość
-
Smoczyca a ile przed robiłaś test???
ja mam 31 dniowe cykle dziś ten 31 dzień mija własnie a temp 37,2 rano co mnie w osłupienie postawiło totalne tym bardziej ze w czwartek test taki blady ze ciezko było coś zobaczyc na nim cien cienia cienia cienia heheheSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedroczneczko ja do mięsa to mam awersję od początku....tylko teraz dopuszczam mielone.....ale wolę warzywa....i chlebek:)
to miłego grillowania smoczku....ja mam taras od południowego-zachodu......więc tylko z rana mogę się delektować tarasem....Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Smoczyca a ile przed robiłaś test???
ja mam 31 dniowe cykle dziś ten 31 dzień mija własnie a temp 37,2 rano co mnie w osłupienie postawiło totalne tym bardziej ze w czwartek test taki blady ze ciezko było coś zobaczyc na nim cien cienia cienia cienia hehehe
Kochana zielono -
Smoczyca1 wrote:pierwszy test robiłam wśrodę i dziewczyny zgodnie stwierdziły że jest druga krecha jak byk! czyli to był 11 dzień po owulacji.
Kochana zielono
hmm ja mam dziś 11 dzien po owulacji według ovu
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:biedroczneczko ja do mięsa to mam awersję od początku....tylko teraz dopuszczam mielone.....ale wolę warzywa....i chlebek:)
to miłego grillowania smoczku....ja mam taras od południowego-zachodu......więc tylko z rana mogę się delektować tarasem....aaa kochana piękny leżak zdolny mąż
Mój to by najlepiej zapłaciłby komuś za zrobieniedwie lewe ręce
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny