My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:???????? co się stało?
Małż dzwonił, że teściowie prawdopodobnie przyjadą wieczorem do mnie z życzeniami i on jedzie kupić karkówkę na grilla bo jego tatuś zażyczył sobie grillowaną karkówkę. A po jakiego ch*ja ja robiłam sałatkę i placka? Czy jak ja do kogoś idę to mu mówię co ma mi przygotować??!! Nosz ku*wa mać.Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Małż dzwonił, że teściowie prawdopodobnie przyjadą wieczorem do mnie z życzeniami i on jedzie kupić karkówkę na grilla bo jego tatuś zażyczył sobie grillowaną karkówkę. A po jakiego ch*ja ja robiłam sałatkę i placka? Czy jak ja do kogoś idę to mu mówię co ma mi przygotować??!! Nosz ku*wa mać.
Ale cóż może placka też zjedzą, wiesz poklnij sobie to Ci ulży bo nie ma co scen robić, nic nie poradziszKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Małż dzwonił, że teściowie prawdopodobnie przyjadą wieczorem do mnie z życzeniami i on jedzie kupić karkówkę na grilla bo jego tatuś zażyczył sobie grillowaną karkówkę. A po jakiego ch*ja ja robiłam sałatkę i placka? Czy jak ja do kogoś idę to mu mówię co ma mi przygotować??!! Nosz ku*wa mać.
zgredka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Smoczku kurcze widziałm ale to mega widoczna krecha u mnie to było ledwo co widać hehe pod słonce małż niby widział hehe ale ja sie smiałam ze to nawet koło cienia nie stało