My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:Uuuuuuuu ale miałaś zapowiedzianych gości???
Kochanie jak ja uwielbiam taką sałatkę buuuuuuuuuuu szkoda, że tak daleko:)
wielkimi krokami zbliża mi się 8sma rocznica ślubu, więc może i ja zrobię taką sałatkę...
Malenq dziękuję że pytasz, czuję się dobrze. Już czwarta doba bez nospy. Wczoraj nawet gzienie było z małżem.Trochę męczą mnie mdłości, w sumie coraz bardziej, ale nie ma tragedii, bo nie zwracam nic i jem normalnie wszystko, kawę jedną dziennie słabą też piję, na razie mi nie odrzuca. Brzuszek mi wydęło jak szalony. Dziś się nastałam przy garach, wysprzątałam chałupę i daję radę. Już mnie na koniec zaczął boleć brzuch więc sobie teraz siadłam spokojnie na dupie żeby nie przesadzać.
Gości nie zapraszałam, ale zawsze przychodzą sami z życzeniami, to się przygotowałam a tu w tym roku pusto. -
hihih Asha no wiesz ale trzeba wyjasnic wszytsko na pismie ;P
Malenq u no to nie fajnei ..
teraz cos do malenstw "kochany maluszku daj mamie spokojnie zjesc ,bo jak nie to ciocia ania nie fundnie ci lodow"
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tez lubia ta salatke
z zupek chinskichmniam
co dodajesz bo ja : kukurydze papryke, ogorka kiszonegokuraka lub wedline i ser zolty
no i z tych posypek do zupek robie dip
z majonezem
Kurczak usmażony w przyprawie kebab-gyros, cebula czerwona, pomidor, kukurydza, zupki chińskie + przyprawy z nich, śmietana, majonez. Chyba nic nie pominęłam?Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
a ja sie nawet nie szykuje bo o moich imieninach nikt prawie nie pamieta.. oprocz rodzicow meza ( ktory sobie przypomnial z FB ) i mojej przyjaciolki ktora dzis ma urodzinki
-
a jau po salatce...najprostsza salatka swiata kochane:s lodowa,szynka, jajko, majonez..love it....szybko milo I swiezi :-)jak mam wene to do tego rozne inne gadzety dodaje, to jest takie minimum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 17:29
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Kurczak usmażony w przyprawie kebab-gyros, cebula czerwona, pomidor, kukurydza, zupki chińskie + przyprawy z nich, śmietana, majonez. Chyba nic nie pominęłam?
ale podobna
-
Asha wrote:a jau po salatce...najprostsza salatka swiata kochane:s lodowa,szynka, jajko, majonez..love it....szybko milo I swiezi :-)jak mam wene to do tego rozne inne gadzety dodaje, to jest takie minimum
ja dzis najprostasza ,salata z ogordka pomidorki koktajlowe z ogrodka rzodkiewka z ogrodka i ogorki..skad z ogrodkaMalenq lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:nie no rewelacja muszę mojemu pokazać
bo tam jest restauracja co maja tylko takie meble
-
Biedroneczka83 wrote:a ja mam 29 lipca imieniny wiec prosze piekny wynik bety
musi byc