My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:hey beszka...mialam spadek...dlugo by tlumaczyc, w kazdym razie zabralam, bo to byla tempka z nocy, a mowilam wam juz kiedys ze mierze dwa razy I prowadze dwa wykresy, wiec to jest wykres z rana, a na tym nocnym jest spadek...to tak w skrocie...zagniezdzenie nie bylo bo juz by test wyszedl pozytywny przeciez...wiec jest jak jest
Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. tadam... jeszcze nie minęło....Asha lubi tę wiadomość
-
ja w trakcie nadrabiania zaległości, ale jak przeczytałam wiadomość Kroko o teściach to sobie pomyślałam, że też coś napiszę:
byliśmy z moim u mojej kumpeli, która się przeprowadza, mój ma duży samochód, to poprosiła go, żeby kanapę przewiózł, pomóc nosić miał jej chłopak, który akurat się dziś pojawił (co już w ogóle mnie dziwiło, bo u mnie w domu od małego pamiętam, że moja mama to zawsze tacie pomagała i targała wszystko, więc ja też targam, choć może lepiej, że inne kobiety nauczone są inaczej, no ale nie o tym)
no i my mieli kolejne spotkanie ze znajomymi o 18.30 (jak widać jeszcze mnie na nim nie ma)
a ten koleś mojej kumpeli (nie znoszę ch***), że skoro jesteśmy dużym autem to przewieziemy wszystko od razu, po co on ma to robić swoim mniejszym i nosić..
ja rozumiem przysługę, ale sposób w jaki to powiedział, jakby mu się należało, ćwok jeden
a i oczywiście jak przyszło do noszenia kanapy to się okazało,że coś sobie wcześniej nadwyrężył i nie może za bardzo nosić (a wcześniej dałabym sobie rękę uciąć, że właśnie coś takiego powie, taki typ, nierób pierdo***)
to tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeee Asha no już raz pisałąs o tym basenie, teraz znowu. Myslałam ze tak regularnie chadzasz. ale spoko i tak pokłony w Twoja stronę za to
A ja już po cuuuuudownej kąpieli z pięknie aromatycznym olejkiem ahhhh czasami lubię takie samotne chillowe wieczory -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny