My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ho,
Moje cialo to grenlandia, temp 35.9 dzis, nie dziwie sie, ze chlopaki nie chca sie przyjac. Pewnie mysla, ze z chlodnych jader jada na wycieczke do cieplycj krajow, a tam jeszcze zimniej/
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha tak sukienka, ale modelka to taka chudzinka, że szok....nawet jak ważyłam 49-50kg to bym przy niej była jak wieloryb heheheh
Ale ja chcialam wozek zobaczyc a nie jakas dupe w sukience, nie ma to jak mowic do kobiety w ciazy...ja o rybkach a ta o kamyczkachKrokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hej ho,
Moje cialo to grenlandia, temp 35.9 dzis, nie dziwie sie, ze chlopaki nie chca sie przyjac. Pewnie mysla, ze z chlodnych jader jada na wycieczke do cieplycj krajow, a tam jeszcze zimniej/
Zobacz sobie wykres laski, ktora sie nazywa Rudzia, oczy mi wyszly -
nick nieaktualny"Przeciętna zawartość kofeiny w jednej filiżance palonej kawy (150 ml) wynosi około 85 mg, w jednej filiżance kawy rozpuszczalnej – około 60 mg, a w jednej filiżance kawy bezkofeinowej – 3 mg. Jedna filiżanka parzonej herbaty zawiera ok. 30 mg kofeiny, herbaty instant – ok. 20 mg a filiżanka kakao i czekolady ok. 4 mg. Szklanka napoju zwierającego kofeinę ma zwykle zawartość 20 – 60 mg kofeiny".
"Zdaniem lekarzy przyszłe mamy mogą bez obaw pić kawę, nie powinny jednak dostarczać swojemu organizmowi więcej niż 200 mg kofeiny dziennie (dwie filiżanki). Filiżanka mocnej kawy zawiera od 100 do 150 mg kofeiny, podwójne espresso w kawiarni - nawet 250 mg.
Czytaj więcej na http://www.styl.pl/zdrowie/porady/news-filizanka-pelna-mocy,nId,1025657#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome"Asha, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Malenq ja dzisiaj poszłam w Twoje ślady... Wczoraj na imprezie rozbolała mnie głowa i tak trzyma do dziś. W sumie ciekawe, bo nie mogłam pić alko, z każdym kieliszkiem bolała coraz bardziej, a jak zaczęłam kompocik popijać to natężenie stanęło w jednym miejscu i tak mnie trzyma cały czas... Obudzić się z bólem to jakiś koszmar...Fajne te wózki, ale mi się też podoba ten w kratę
Katja no no, okrutna jesteś i mściwaNależy mu się, tylko uważaj żebyś nie wpadła we własne sidła
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Kurka fajnie b ja też jestem raczej niskotemperaturowcem :]
Ale tak dziwnie bo miała z wysokiej tempki mocną tendencję zniżkową temperatur, a to raczej powinno być odwrotnie; no ale nie wnikam
o własnie....ważne, że jest fasolka:) -
Czarnula87 wrote:Kurka fajnie b ja też jestem raczej niskotemperaturowcem :]
Ale tak dziwnie bo miała z wysokiej tempki mocną tendencję zniżkową temperatur, a to raczej powinno być odwrotnie; no ale nie wnikam