My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:mój gin lubi dmuchać na zimne....nie chciał żadnych plamnień, otarć...i kazał dać się fasoli porządnie "ukorzenić" jakkolwiek to brzmi...heheheh poza tym wiedział ile lat się staraliśmy, więc nie chciał ryzykować...na styczniówkach mam po połowie, niektóre miały krwaienia i plamienia po stosunku, a inne nic nie odczuwały...więc na dwoje babka wróżyła...
smoczku chyba masz rację, poczekaj co gin powie... -
nick nieaktualny
-
Smarta u ciebie to raczej przynajmniej o porze a u mnie 22 dc leje sie ze mnie jak cholera jajniki ciagna i pulsuja. Kutwa myslslam ze jak odpuszcze mierzenie to cykl bedzie jeszcze bardziej unirmowany a tu dupa najpozniej owulke mualam w 19 dc wkurza mnie juz to wrrr
-
Asha wrote:No to idz sie bzykac..a nie sobie glowe temp zawracasz
Czarnula87 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
A ja miałam w tym miechu, z uwagi na urlop, wyluzować, a tu sobie mierzę i też dziwią mnie te wahania moje, ale z drugiej strony właśnie przez urlop mam zupełnie inny przebieg dnia niż w poprzednim cyklu, budzę się o różnych porach, niby mam budzik na mierzenie, ale jeśli kładę się po balowaniu koło 3 i budzę się o 7:30 to musi wyjść inaczej niż jak się budzę o tej samej porze, ale po długim spokojnym bezalkoholowym śnie
-
zgredka wrote:Smarta: ?? zazwyczaj po alkoholizacji masz wyższą tempe?? bo ja tak, a dziś niższa stąd moje zdziwienie..
******************************GANG18+***************************** -
hej laseczki, nie zapomniałam o Was, obecnie oddaję się błogiemu lenistwu i jako osoba bezrobotna nadrabiam zaległości w spaniu , odpoczywaniu i relaksowaniu się. Oczywiście pracujemy także nad kropkiem
zgredka, Malenq, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
zeby nie spadała az tak moze bym sie łudziała tak nawet nie ma sensu bety robić
choć małż mówi ze mi przeciez 6 dni po terminie @ wyszedł pozytyw i beta w poprzedniej ciąży ale co tam humor zjebanyczekam na @ by zacząć od nowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny