My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki ja spadam lulu, bo urobiłam się po łokcie dzisiaj... A w ogóle to mnie macica strzyka i boli... Nie wiem od czego
Mam tylko nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie dopadło...
Asha trzymam kciuki za ten plusik
Momo i za Twój pozytyw też kciukam
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Asha no dobrze że wróciłaś, od rana tu na ciebie czekamy. Ja to już nawet na rodzinnym obiadku u szwagra myślałam jak się do neta podłączyć, żeby sprawdzicz czy wróciłaś.
U mnie na lapku, jak się trochę przechyli ekran, obróci komputer do góry nogami, i zmruży oczy to widać niebieską plamkę przy brzegu testu. Mąż jak zobaczył moje wpatrywanie się w obrócony komputer powiedział, że może lepiej wydrukować
i może właśnie to jest sposób, może po wydrukowaniu było by widać ten cień cienia, który za kilka dni stanie się słuściuchną kreską.
momo1009, Asha lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:A cymcia jest troszkę pijana.... I mnie kufa krew zalewa.... Juz miał sie @ skończyć i mnie na budowie znowu zalało
na szczęście tampona miałam..... Esh 
Cymuś to może i ja sobie poleję??
ciesz się, że nie jesteś psem, moja suka już trzeci tydzień w majtach chodzi
Smoczyca1, cymcia, momo1009, Tamka, Malenq, Lili83, Lili83, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Cymuś to może i ja sobie poleję??
ciesz się, że nie jesteś psem, moja suka już trzeci tydzień w majtach chodzi
Zgredka jesteś dla mnie mistrzynią pociesznia.. prawie oplułam monitor
Krokodylica, cymcia, zgredka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Plus bycia suką (samicą psa a nie niedobrą panią) jest taki że masz cieczkę raz na pół roku, i zaraz po niej masz dni płodne i uwalniasz duuużo komóreczkek, więc większa szansa że którąś zostanie zapłodniona, no ale i większe szanse na ciąże mnogą.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny

trzeba przecież jeszcze malza przelecieć bye :*