My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki ja spadam lulu, bo urobiłam się po łokcie dzisiaj... A w ogóle to mnie macica strzyka i boli... Nie wiem od czego
Mam tylko nadzieję, że żadne choróbsko mnie nie dopadło...
Asha trzymam kciuki za ten plusik
Momo i za Twój pozytyw też kciukammomo1009 lubi tę wiadomość
-
Asha no dobrze że wróciłaś, od rana tu na ciebie czekamy. Ja to już nawet na rodzinnym obiadku u szwagra myślałam jak się do neta podłączyć, żeby sprawdzicz czy wróciłaś.
U mnie na lapku, jak się trochę przechyli ekran, obróci komputer do góry nogami, i zmruży oczy to widać niebieską plamkę przy brzegu testu. Mąż jak zobaczył moje wpatrywanie się w obrócony komputer powiedział, że może lepiej wydrukowaći może właśnie to jest sposób, może po wydrukowaniu było by widać ten cień cienia, który za kilka dni stanie się słuściuchną kreską.
momo1009, Asha lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:A cymcia jest troszkę pijana.... I mnie kufa krew zalewa.... Juz miał sie @ skończyć i mnie na budowie znowu zalało
na szczęście tampona miałam..... Esh
Cymuś to może i ja sobie poleję??
ciesz się, że nie jesteś psem, moja suka już trzeci tydzień w majtach chodziSmoczyca1, cymcia, momo1009, Tamka, Malenq, Lili83, Lili83, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Cymuś to może i ja sobie poleję??
ciesz się, że nie jesteś psem, moja suka już trzeci tydzień w majtach chodzi
Zgredka jesteś dla mnie mistrzynią pociesznia.. prawie oplułam monitor
Krokodylica, cymcia, zgredka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Plus bycia suką (samicą psa a nie niedobrą panią) jest taki że masz cieczkę raz na pół roku, i zaraz po niej masz dni płodne i uwalniasz duuużo komóreczkek, więc większa szansa że którąś zostanie zapłodniona, no ale i większe szanse na ciąże mnogą.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny