My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa, wspaniałe wieści! szkoda, że fotek nie ma ale przeżyjemy
mnie napitala i ciągnie brzuch
byłam u endo - powiedziała że wszystko pięknie, tarczyca ok, tsh ładne, nie zwiększamy na razie dawki leku ale teraz co miesiąc obowiązkowe badanie tsh
beszka, podejdź do lekarza dla swojego spokoju, u mnie tfutfu na razie już 4 dzień nie ma więc może tak jest że jest pewien etap gdzie można poplamić na początku, bo tam się coś oczyszcza, tak czytałam, chyba do 7 tygodnia tak nawet moze byćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:18
momo1009, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Musialam zniknac i troche odetchnac...bo malo nie zwariowalam..
A teraz prosze o szczera opinie
http://zapodaj.net/ea40ebf29b402.jpg.html
W okienku po lewaj ma byc krzyzyk...widzicie go czy nie?
Przepraszam, ze tak zniknelam, obiecuje, ze juz tak nie zrobie, ale musialam poukladac to troche, bo stracilam cala nadzieje i wszystko mi runelo, w sumie przez mala rzecz i nadal w dizym stopniu wierze ze temp jutro spadnie, no ale zobaczymy...nie chce juz sie wdawac w szczegoly bo sie troche uspokoilam...czlowiek ma zryte jednak...3 lata jebane swoje robia...wybaczcie
-
Anuśka wrote:Kochana ale Cię wzięło... No z takim podejściem to zajdziesz na 150%... Nie ma innej opcji
nie poprostu jakos tak czarno biało na moim wykresie i owu ewnych rzeczy nie wyznacza
a jak sie uda bede najszczeęśliwa w świecie i przeniose abonament na Bell -
nick nieaktualny
-
Jezeli nic tam nie widzicie, to smialo mowcie, mam drugi test, ktory tez jest bardzo blady ale tez pozytywny
Mam nadzieje ze sciemnieje za kilka dni, no ale coz ..zobaczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:30
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Jezeli nic tam nie widzicie, to smialo mowcie, mam drugi test, ktory tez jest bardzo blady ale tez pozytywny
Mam nadzieje ze sciemnieje za kilka dni, no ale coz ..zobaczymymoze to na zdjęciu tak kiepsko widac