My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
justta wrote:Hejka kochane my po wizycie , nie miałam neta bo burza wielka była u nas.
A wszytko ok maluszek tak się kręcił że ciężko było złapać skubańca, ale wszystko ma na miejscu już, kość nosowa widoczna, przezierność karkowa tez ok, maluszek ma coś ponad 6cm a usg miałam i przezpochwowe i przez brzuch więc się naoglądałam, łożysko mam na tylnej ścianie, a od początku ciąży przytyłam narazie 1kg
Wspaniale!justta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka kochane my po wizycie , nie miałam neta bo burza wielka była u nas.
A wszytko ok maluszek tak się kręcił że ciężko było złapać skubańca, ale wszystko ma na miejscu już, kość nosowa widoczna, przezierność karkowa tez ok, maluszek ma coś ponad 6cm a usg miałam i przezpochwowe i przez brzuch więc się naoglądałam, łożysko mam na tylnej ścianie, a od początku ciąży przytyłam narazie 1kg
Super:)
justta lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Justta, super wiadomosci
a ja wlansie wrocilam z toalety...jakies male brazowe plamienie mialamjutro rano jade na bete itp. a potem bede chyba probowala umowic sie na wizyte wczesniej.
tak sie zdenerwowalam, ze az biegunki dostalam i mdlosci tez silniejsze...justta lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:momo a Ty nie masz fb??? bo nie widziałam Cię tam...
Dla Was sie łamię, ale dajcie mi trochę czasu, bądź co bądź to decyzja na całe życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 20:23
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
beszka wrote:a ja wlansie wrocilam z toalety...jakies male brazowe plamienie mialam
jutro rano jade na bete itp. a potem bede chyba probowala umowic sie na wizyte wczesniej.
tak sie zdenerwowalam, ze az biegunki dostalam i mdlosci tez silniejsze...
A póki co pomyśl, że niejedna z fasolek tak miała a potem przechodziło i wszystko było w porządkuŻyczę, żeby tak właśnie było
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyJustta to świetne wiadomości:) oby tak dalej:)
Beszka sio do łóżeczka i leżeć!!!!!!!!
Ja również po wizycie, zbadał mnie "organoleptycznie" dzisiaj, czyli macanko twardości brzucha, i szyjki...ale bez usg, za miesiąc mam się stawić na połówkowe:)
przejrzał wyniki badań - pochwalił, że dobre, kazał PIĆ KAWĘ - na moje bóle głowy, kazał włączyć magnez i wodę z magnezem, i kazał nadal tak dbać o siebie i maleństwo oraz dbać o dietę, coby wyhamować wzrost:)
Padnięta jestem, z rana na czczo byłam - zdałam krew, potem zdjęcia do dowodu, następnie znowu zdałam krew :
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
następnie szperanie w ciucholandzie i znalazłam sobie trochę bluzek ciążowych h&m
a po 15stej gin .....
i dopiero wróciłambrzuch mnie boli od tego "macanka" ......
Tamka, Krokodylica, konwalianka, justta lubią tę wiadomość
-
Agacik wrote:Zalamana
5x rtg
nieudane wyrywanie 8
3,5godxiny na fotelu dentystycznym
a jutro czeka mnie chirurg szczekowy
wyrwanue resztek korzeni jedyne 500zl
ja się zalamie... niech juz się ten miesiac konczy
Współczuję... Ale wiesz, że to forum owulantek? Bo tak stomatologicznie zaczęłaś...zgredka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Justta to świetne wiadomości:) oby tak dalej:)
Beszka sio do łóżeczka i leżeć!!!!!!!!
Ja również po wizycie, zbadał mnie "organoleptycznie" dzisiaj, czyli macanko twardości brzucha, i szyjki...ale bez usg, za miesiąc mam się stawić na połówkowe:)
przejrzał wyniki badań - pochwalił, że dobre, kazał PIĆ KAWĘ - na moje bóle głowy, kazał włączyć magnez i wodę z magnezem, i kazał nadal tak dbać o siebie i maleństwo oraz dbać o dietę, coby wyhamować wzrost:)
Padnięta jestem, z rana na czczo byłam - zdałam krew, potem zdjęcia do dowodu, następnie znowu zdałam krew :
http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/
następnie szperanie w ciucholandzie i znalazłam sobie trochę bluzek ciążowych h&m
a po 15stej gin .....
i dopiero wróciłambrzuch mnie boli od tego "macanka" ......