My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc Dziewczęta
Żegnam z nadzieją na jutrzejsze lepsze samopoczucie na to, że wreszcie przestanę drapać się bezczynnie po jajkach i wezmę się za robotę
zgredka, Czarnula87, Malenq, cymcia, konwalianka, Blondik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry, nie jestem w stanie nadrobić, co tam popisałyście.... jak zdrówko?
ja znowu mam dziwne jazdy w domu, mój małż zdecydowanie ma za dużo czasu i sobie wiele rzeczy wyobraził.... chwilowo zawiesiłam również konto na fejsie (tzn chyba nie zawiesiłam, tylko po prostu nie wchodzę)
kto zaciążył przez ostatnie 3-4 dni???
jak tam nasze testujące? jak ciążówki???
coś pochrzaniło mi się wczoraj z wykresem i się zresetował.... dziwne dziwne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:36
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Tamka słyszała serduszko - jedno - ale jest szczęśliwa wszystko jest dobrze - dostała l4 i sobie odpocznie...
Nenaa martwi się dalej swoją niemocą....
Asha trzyma nas w stresie...
Kroko chyba też chce l4
ja męczę się z bolącą ósemką...
Groszek - Anuśka po owu chyba już jest...
a resztę moja pamięć nie ogarnia - przepraszam dziewczyny:(
co do chłopów - mnie wczoraj tak wnerwił (na odległość), że kazałam mu wracać dopiero w poniedziałek po południu - bo chcę mieć spokojny weekend, a wiem, że jakby wrócił w piątek to byłaby wojna, a przynajmniej bitwa i byliby ranni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 06:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam serdecznie, juz po stesach, jak mowilam , temp dzisiaj w dol, nie ma blizniat
jutro @ , tyle
Bliźnięta jeszcze będą - ale widocznie nie teraz.....
Asha pocieszać nie będę, bo się wściekniesz na mnie jeszcze bardziej....
wiem co czujesz, rozumiem naprawdę - nie byłam staraczką z małym stażem - dlatego rozumiem...;* buziolki -
Malenq wrote:cieszę się bardzo...tylko bez chyba;)
hehe ok jestem w formie i zaczynam serduchowac hehe choć wczoraj padłam to dziś sie nie poddam i ten cykl bedzie mój nasz wszystkich oczekujących że @ w sierpniu nie nadejdzie !!!!
temp chyba sie normujeMalenq lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam serdecznie, juz po stesach, jak mowilam , temp dzisiaj w dol, nie ma blizniat
jutro @ , tyle
Asha tulam mocno nie smutkuj kochana bedzie dobrze nie lipiec to sierpien ale sie uda!!! przesla nam laski lipcówki wiruski i bedzie dobrze -
Witajcie
U mnie tempka postanowiła juz popełnić samobója i rzucila się w przepaść.
Dużo uśmiechu na cały dzień
Asha trzym się!
Więcej nie napiszę, bom jak zwykle spóźniona..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 07:15
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAshku
bedzieeee dobzieeee
Ja w tym cyklu będę badać temperaturke i to wsio.... Mam w nosie testy owulacyjne itp. Po takich akcjach z chłopem, który robi mi jazdy o wszystko- przeszła mi ochota ma brykanie. A pózniej chłopina sie dziwi, czemu ja taka zimna sie robię....
Wciskam Was moje drogie3majcie sie CHŁODNO w te upały... Ja juz wymiekam....
Malenq lubi tę wiadomość
-
Thalia wrote:Ja tez witam w piękny dzień jeszcze jutro i do PL
ja zmykam zaraz po pracy jutro na wioske jupii jedziemy korzystac z ostatniego weekendu bez teściów
bedzie relaksik zimne piwfffkoMalenq lubi tę wiadomość
-
U mnie nareszcie zaczelo lac, a ja dokladnie tak samo sie czuje
Nie mam juz ani sily ani ochoty na zadno bzykanie ani testowanie, juz rzygac mi sie chce po tym wszystkim i szczerze mowiac, po co to mierzyc jak ten wykres to tez gowno z niego ? Szkoda gadacsmarta lubi tę wiadomość