My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Ja nie wiem co się stało męzowi mojemu ze ię dał namówić na potrójny seks
zazwyczaj wystarczy mu raz na dzień i tyle
ale wiesz, jak dawał to brałam
albo odwrotnie
jak dawałam to brał
dobre dobre samo życie
Mój też pewnie jakbym dała to by ino brał, ale ja to mu wydzielam przyjemności:D
Raz numerek, raz batonik, a raz piwkoCzarnula87, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:ano widzisz dawałaś to brał
dobre dobre samo życie
Mój też pewnie jakbym dała to by ino brał, ale ja to mu wydzielam przyjemności:D
Raz numerek, raz batonik, a raz piwko
Hahahaha mój nie łasy na słodycze ani na piwkowczoraj go uraczyłam arbuzem
Normlanie jak wtryniał arbuza łyzką (całą połówkę) to miał minę jakby skwarkę polizałSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Hahahaha mój nie łasy na słodycze ani na piwko
wczoraj go uraczyłam arbuzem
Normlanie jak wtryniał arbuza łyzką (całą połówkę) to miał minę jakby skwarkę polizałale cóż ogórkiem kiszonym się zadowolę
Ok laseczki spadam powoli bo zaraz monitor połknę
Czarnula87, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobranoc zboczuchy jedne....ja to mam firanki w oknach i rolety - po jednej stronie dwóch sąsiadów rolników-kawalerów, po drugiej starzy kawalerowie - więc mus mieć coś na oknach założone, jak chce się po chałupce pobrykać - coby nie gorszyć ludzi hehehehehe....
zgredka, Czarnula87, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypiesy to u mnie dwa szczekają, pewnie jakaś kuna albo lis się niedaleko kręci...no żesz zasnąć sierciuchy nie dają.....
Kroko dobranoc...no ja też mykam, ale okna zamknąć muszę, bo ujadają "aż miło" heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 21:54
-
nick nieaktualny