My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Ashku
bedzieeee dobzieeee
Ja w tym cyklu będę badać temperaturke i to wsio.... Mam w nosie testy owulacyjne itp. Po takich akcjach z chłopem, który robi mi jazdy o wszystko- przeszła mi ochota ma brykanie. A pózniej chłopina sie dziwi, czemu ja taka zimna sie robię....
Wciskam Was moje drogie3majcie sie CHŁODNO w te upały... Ja juz wymiekam....
Cymcia hehe ja w tym cyklu jade tylko temp i testy no i ewentualnie sluz jak sie pokarze
nio upały niezłe ale dobrze basenik napompujemy i chetnie sie w nim chłodzic będziemy hehehe -
Asha wrote:U mnie nareszcie zaczelo lac, a ja dokladnie tak samo sie czuje
Nie mam juz ani sily ani ochoty na zadno bzykanie ani testowanie, juz rzygac mi sie chce po tym wszystkim i szczerze mowiac, po co to mierzyc jak ten wykres to tez gowno z niego ? Szkoda gadac
masz nastrój jak ja w niedziele kochana coś o tym wiem ale trzeba dac sobie z tym rade ochłonąc i do dzieła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha gófffffffffffffnoooooo nie inseminacja...co może pomóc 2% działania? kochanie proszę Cię bez bzdur....
tylko się nie poddawaj - to ważne!!!!! bo jak Ty się poddasz to już "po gwiazdce" będzie....
powściekaj się, wykrzycz, nie wiem co tam jeszcze Tobie może pomóc, ale nie rezygnuj to tyle....
gdybym ja po 6 latach się poddała - a byłam blisko - ten ostatni gin (który teraz prowadzi moją ciążę) to miał być ostatni GIN - bo powiedziałam dość, a gdybym to powiedziała wcześniej????? qrwa nawet nie chcę o tym myśleć......
więc nie gadaj mi tu o inseminacji - bo to naprawdę mała skuteczność jest i co? będziesz wierzyć, że jesteś jedną na 10par której insemka się uda????
działaj, teraz poczekaj na @, i działaj, działaj....będą wzloty i upadki, będzie jeszcze ciężej, z każdym rokiem coraz gorzej ze mną było...odpuszczałam na 2-3 miesiące i znowu stawałam do walki....bo jak "coś wygrać? nie kupując losu???"
Ja w Ciebie wierzę, wiem że Ci/ Wam się uda i będziesz miała swoją ukochaną fasolinkę/ fasolina??Czarnula87, olka30, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny z rana (przed pracą)
Asha przykro mi, ale malenqa ma rację, nie ma co się poddawać, trzeba walczyć nawet jak się juz nie chce :]
A u mnie dzisiaj skok że szokhaha aż mi się smiać chciało, bo nie licze tego jako owulki, bo od wczoraj lutkę biorę, a ze się zpaomniałam kilka dnitemu i zamiast 2x1 przez 10 dni, to biorę 2x2 przez 5 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:hehehe Olga to żeś sobie lutkę zapodała....hehehe
Asha ale że co próbowałaś? możesz mi troszeczkę przybliżyć swoją historię??? jeżeli oczywiście chcesz....
skarbie najważniejsze to się nie poddawać.....
Kurka ginek kazał mi cykl w ryzach trzymać a ja się zapomniałamno ale cóż
oby zadziałałą
wiem, że niektórzy ginowie tak przpeisują, podwójną na 5 dni, a nie tak rozłozoną na 10 :]
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Asha kochanie ehhh przykro mi, a może jednak jeszcze, przecież był cień? Kurczę, a myślałam, że to ten czas
hej hej Smoczyca:)
No ja też myślałam, że cień, że kolejny test.....że to jest lipca ciąg dalszy...
Asha a mam pytanko a robiłaś dzisiaj sikańca????
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Kurka ginek kazał mi cykl w ryzach trzymać a ja się zapomniałam
no ale cóż
oby zadziałałą
wiem, że niektórzy ginowie tak przpeisują, podwójną na 5 dni, a nie tak rozłozoną na 10 :]
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a ta luteina to po co??? wytłumaczcie mi hehehe
"Niedobór luteiny można zdiagnozować przed ciążą. Charakterystyczne objawy zbyt niskiego stężenia tego hormonu to:
nieregularne miesiączki (czasem mogą pojawiać się bardzo obfite krwawienia)
plamienie międzymiesiączkowe
problemy z zajściem w ciążę
niewłaściwy wzrost temperatury ciała
Z kolei zbyt duże stężenie luteiny (progesteronu) może powodować obrzęki, ponieważ hormon ten powoduje zatrzymanie wody w organizmie, lub sprzyjać powstawaniu żylaków (powoduje wolniejszy przepływ krwi)".
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie sikalam , bo po co
uuuuuuuuuuuu wiem, że 40letnia matka to ciężka wizja....ale moja sis "wypiękniała i jakoś ślicznie odmłodniała" a urodziła w 41lat:)
ale napisz co robiłaś sama? badałaś hormony? męża? Asha bo nie znam Twojej historii.....momo1009 lubi tę wiadomość