My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka;) wczoraj powiedzielismy Rodzince i znajomym. Ale kwiczeli z radości i płakali. najbardziej mój tata. Z tej radości spił się z tesciem na zielono (kolor twarzy pod koniec), heh
powiedzieliśmy,więc objawy się ujawniły- poranne mdłości po wypiciu szklanki wody...bleee
Ponadrabialam Wasza pisanine, stwierdzam, że moj gin jest chyba bardzo ostrożny, bo ja miałam brac od sierpnia tylko pół tabletki clostilbergyt, awy po całej albo nawet po dwie!
co do obowiązków w domu, mój nic nie robi,ale dlatego, że pracuje na dwóch etatach praktycznie, a ja tylko po 5 godzin dziennie. choc przyznam, ze czasem i tak sie wnerawiam - rozrzucone ubrania, zostawione talerze i kubki...eh...faceciMalenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
wiecie czego głupia biedrona żałuje heh że nie skserowała sobie karty ciąży z Zuza heh bo mi ją zabrali w szpitalu
ale co tam mam teraz dużo wiecej doświadczenia i mam was
wiem już że karte trzeba sobie skserowac
wiem ze badania podstawowe moge wydebic od internisty
wiem żeby nie iśc za wczęsnie do gina
wiem żeby nie testowac za wczesnie ale ciekawość silniejsza
teraz tylko trzeba działaćCzarnula87, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:a to jest jeszcze becikowe?
plus oczywiscie z ubezpieczenia jak masz
ja dostane 1500zł a małż 3000zł jak sie nasza fasolka narodziBlondik lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Kochane cięrówki kiedy miałyście pierwszą wizytę u gina?
Bo się troszkę stresuję że mój jest na urlopie do 10 sierpnia, stwierdziłam że nic złego się nie dzieje więc poczekam, dobrze myślę? -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:wiecie czego głupia biedrona żałuje heh że nie skserowała sobie karty ciąży z Zuza heh bo mi ją zabrali w szpitalu
teraz tylko trzeba działać
ooo to dziwne, bo mnie oddali przy wypisie i moja gin kazała ją przynieś na wizytę, aby zobaczyć czy cos nas moze zaskoczyć tym razem.. zresztą ja mam dwie ksiażeczki, bo chodziłam do dwóch lekarzy, tak miałam nasrane w głowieale miałam swój powód..o którym nie będę Wam pisała, bo poniektóre z Was mogłyby za dużo o tym myśleć i się niepotrzebnie stresować..
Biedroneczka, to chyba są jakieś wewnętrzne ustalenia, bo takie "państwowe" becikowe to zależy od dochodu na rodzinę.. my także dostaniemy kasę z ubezpieczenia prywatnego i ja i mąż i jeszcze ze związków zawodowych, wiec jakieś pieniążki wskoczą
Blondik, ja niestety nie sprawdzę.. mam w pracy zablokowane fbWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 08:50
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:wiecie czego głupia biedrona żałuje heh że nie skserowała sobie karty ciąży z Zuza heh bo mi ją zabrali w szpitalu
teraz tylko trzeba działać
Serio ci nie oddali?? Ja dostałam i mam w koszulce wszystkie badania, usg, kartę ciazy, wypisy ze szpitala z okresu ciązy :] -
nick nieaktualnyBlondik wrote:Kobitki, zaczęlismy robi takie zwiastuny ślubne, myślicie, że to fajny pomysł? przyjmie się? zobaczcie pierwszy filmik od góry
https://www.facebook.com/pages/Alladyn/174770452598198?fref=nf
Fajne :] coś w stylu skróconego przezyjmy to jeszcze raz -
nick nieaktualny
-
Hallloooooo!
Co tam u was słychać?tyle naskrobalyście nie jestem w stanie was nadrobić;)już ponad 1500 wow!dzisiaj wyjazd do Polski tak bardzo sie cieszę:)Torby spakowane wszystko przygotowane, tylko na meża trzeba czekać:0a ja jak na szpilkach siedze wiem wiem głupie to ale zawsze tak mam:)
Proszę o streszczenie kto jak gdzie hahahahhah może jak i gdzie to sobie podaruje.....
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:HAaaaaaaa!!!!!!! Zadzwoniła personalna z pracy że za dużo osób dzisiaj mają i czy nie chcę wolnego
hehehe
więc laba dzisiaj
Jak już pisałam do Thalii chyba - tropikalna Polska czeka:)