My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:tulam cie mocno kochana a powiedz co za wyniki robiliscie bo chyba nie doczytałam
-
Biedroneczka83 wrote:a ja wczoraj dałam małżowi testy ciążowe i kazałam schowac hehehe oj ukrył je nie wiem gdzie i nie wiem jak głeboko
ważne zebym ich przed czasem nie znalazła
hahahah dobre niech schowie dobrze:)trzymam kciuki zeby @ nie przyszła i by było zielono:)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:z geetyi..czyli czy sa szanse znalesc plemniki w jadrach skoro wyniki sa zle to chyba wiadomo z czym to sie wiaze
Ania ale to wam powiedzieli od razu ze są złe i potrzeban osobista konsultacja, czy że są i że potrzebna konsultacja osobista? -
zizia_a wrote:Cześć
mam pytanko...czy jeśli będę brała luteinę..a chce zrobić sobie progesteron czy branie luteiny w tym czasie zafałszuje mi wynik??
zizia_a lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Czarnula87 wrote:Ania ale to wam powiedzieli od razu ze są złe i potrzeban osobista konsultacja, czy że są i że potrzebna konsultacja osobista?
BIedroneczko niestety ale badani nasienia wykazalo ze maz nie ma plamnikow w nasiniu.. wie walczylismy o plemniki w jadrach ..jednak jesli gentyka wyszla zle to szanse na znalezienie plemnikow jadach sa zerowe
mam tylko nadzieje ze nic innego nie wyjdziejuz terz to tylko sie martwie o zdrowie meza
-
Asha wrote:Tulam Smarta...toja owulka dopiero nadchodzi
zjebane to wszystko jest i tyle
No i właśnie to mnie martwi, że dopiero nadchodzi. A gdzie była w 15dc? Jak test ovu wyszedł pozytywny?Teraz to se może nadchodzić,głęboko w du... ją mam, teraz to ja jadę odpoczywać nad basenem, nie dzieci robić. O, foch. A w przyszłym cyklu biorę Clo i ja już tej mojej owulce pokażę.
Lili83 wrote:Smarta no dziwny ten wykresik twoj, ale po wykresie Rudzi we wszystko uwierzę, także głowa do gory!Teraz tylko spokój może cię uratować!
Moje wykresy tak wyglądają co miesiąc więc jak co miesiąc nic z tego nie będzie.
nick nieaktualnyDzisiaj podpatrywałąm wykres Rudzi i nadal jakos nie wiem mam mieszane uczucia co do jej wykresu. No dzisiaj odnotowała mega spadek. W ciazy raczej powinna być temperatura w miare wysoko usytuowana a nie spadki takie duże.... ale może ja isę nie znam, nie wiem
-
smarta wrote:No i właśnie to mnie martwi, że dopiero nadchodzi. A gdzie była w 15dc? Jak test ovu wyszedł pozytywny?Teraz to se może nadchodzić,głęboko w du... ją mam, teraz to ja jadę odpoczywać nad basenem, nie dzieci robić. O, foch. A w przyszłym cyklu biorę Clo i ja już tej mojej owulce pokażę.
widziałas mój wykres z owulką?trzy razy w odstępie kilku dni testy byly pozytywne i negatywne, myślałam że mnie krew zaleje, byłam totalnie zdezorientowana a jednak się udało, dodam ze moja tempk też nie była rewelacyjna wkleje ci ten wykres
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:widziałas mój wykres z owulką?trzy razy w odstępie kilku dni testy byly pozytywne i negatywne, myślałam że mnie krew zaleje, byłam totalnie zdezorientowana a jednak się udało, dodam ze moja tempk też nie była rewelacyjna wkleje ci ten wykres
Oj tak , wklej, bardzo poproszę
Ania_84 wrote:ze wyniki jednak wymagaja konsultacji jak zapytalam sie czy nie da sie tel to powiedziala ze nie bo oi konsultuja jak wyniki sa ok lub w miare tel
BIedroneczko niestety ale badani nasienia wykazalo ze maz nie ma plamnikow w nasiniu.. wie walczylismy o plemniki w jadrach ..jednak jesli gentyka wyszla zle to szanse na znalezienie plemnikow jadach sa zerowe
mam tylko nadzieje ze nic innego nie wyjdziejuz terz to tylko sie martwie o zdrowie meza
-
nick nieaktualnysmarta wrote:a może to kolejny trol internetowy?
może??
szukałąm już nawet na necie ale nigdzie nie znalazłam, zeby tak temperatura komuś spadła jak jej.....
https://ovufriend.pl/wykres,97d20c24542d917467df81474a9171b1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:16
-
nick nieaktualny