My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, ja już po kardiologu - serce bije mi jak dzwon, nie ma nic niepokojącego i co.. ten pieprzony stres! powoduje moje bóle..kolejny argument za pójściem na zwolnienie..
Lili, to udostępnij wykres na chwilę..
ten wykres Rudzi jest naprawdę dziwny..bo wiadomo, ze kazdy ma swoją stała temperaturę - jedni wyższą, inni niższą ale w ciąży nigdy nei spada do najniższej.. jakiś fake chyba -
Biedroneczka83 wrote:Lili wychodzi 5tydzien i 4 dni
ale miałaś niskie tempki wow
ale takie zwsze mialam od kiedy mierze z tego co pamietam to tamka tez miala taka niska jak sprawdzala dlatego nie wierzyla ze moze byc w ciazy, a tu jednak
*******Gang18+*******B -
No gra i buczy, ja przestałam robić owu testy jak mi wyszedł pozytyw a potem negatyw i negatyw ze śliny. W tym cyklu już to olewam. W przyszłym przyłożę się bardziej
Dzięki bardzo
i ilość Twoich serduszek bardzo mnie pocieszyła
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:No gra i buczy, ja przestałam robić owu testy jak mi wyszedł pozytyw a potem negatyw i negatyw ze śliny. W tym cyklu już to olewam. W przyszłym przyłożę się bardziej
Dzięki bardzo
i ilość Twoich serduszek bardzo mnie pocieszyła
no z Kroko to nie ma co porownywać
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Dzień dobry Królewny
Wasza pisarska płodność ze mną wygrywa - nie do nadrobienia to wszystko od wczoraj
Jakieś newsy? Ja dziś zaczęłam dzień z tempką 37 st, oby dalej do góry
Lili, podejrzałam Twój wykres, ale czad, gratuluję bardzo bardzoLili83, Malenq lubią tę wiadomość