My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili83 wrote:takiej reakcji ci nie życze!bo ja już 2 dni siedze i płcze i pytam się co ja jej zrobiłam zawsze dobrze sie rozumialysmy a tu taka zmiana!
) i też mi było przykro. Ale siostra moja na kolejnej imprezie po kilku drinkach wzięła mnie na stronę i przeprosiła, mówiąc, że wie że nie każdy tak szybko zaskakuje i że skoro o pierwsze staraliśmy sie 3 lata to teraz trzyma kciuki, żeby było szybciej
Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Kochane, dziś nowy dzień więc idąc za moją misją, naskrobałam dla Was znów rymowankę na dobry dzień
Dziś może mniej śmiesznie bo też taki humor trochę zawitał. Uściski dla Was dzielniaczki!
Wraz z nadejściem nowego dnia,
Kropka ma dla Was znów słowa dobre dwa.
Wszystkie jedziemy na tym samym wózku,
Wyczekując zielonych kropeczek w naszym brzuszku.
Jednym się już udało, mocno Wam kibicujemy,
My pozostałe gonimy, wierząc, że też w ciąży będziemy.
Czas starań jest trudny, nie do zaprzeczenia,
Masa różnych emocji, czasem nie do zniesienia.
Sama tego doświadczam, nadzieja zawsze duża,
A potem przychodzi ta małpa i niszczy wszystko jak burza.
Wiem, że trudno o mobilizację i uśmiech na kolejne starania,
Ale proszę Was walczmy, bo jest dużo do wygrania.
aaa gratulacje ty nasza pisarko suuuper -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKroko jak Twoja teściowa będzie miała taką reakcję, to Ty to zlej....ja wiem o czym mówię, przerabiałam to w czerwcu i powiem Ci, że nie warto było się "zmartwić", bo teraz po tym mam święty spokój, w końcu nas nie nachodzą, nie dzwonią i się "odwalili"....
Kropku pięknie to wszystko ujęłaś, aż mi łzy popłynęły...hormony działają...Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
ehhh zadzownilam do meza bo ni emoglma juz .. poszlam do lazienki i gadalam z nim poryczalam sie az mi niedobrze ;/
glupi czlowiek jednak jest poco mi te stresy przeciez i ta tego nie zmienie..
maz przez tel kazla mi sie uspokoic ize jak cos to przjedzie do mnei jesli chce .. zebym sie nie martwial i z eon jutro zapyta sie co i jak ..czy ewentualnie jak nie w sierpniiu to cy by sie zgodzili we wrzesniu
nie chce am sama jechac bo nie iwem jakbym wrocila
slyszalam pre tel ze glos mezowi sie lamie ..
n o nic zobaczymy jak jutro pogada z wlascicielami
nie wiem moze to jakis znak zeby meza nie meczyc juz biopsja..
ehhh dzecwyznki dziekuje wam ze jestescie w tych najgorszych meomentach poki co uspokoilam sie w pracy zrobili mi herbatke melisy.. bo zauwazyli ze plakalam i tylko powiedzialam ze dostalam niedodbre informacje ale jakos wsio sie ulozy -
Anuśka wrote:Nie rozumiem... Skoro ma dzieci to czego zazdrości?
Malenq, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiesz, co do zazdrości to moja siostrzenica (19lat już teraz) do 2012 była jedyną wnuczką w rodzinie, i jak brata kobieta urodziła dziewczynkę to moja Di wzięła i się obraziła na wujka i ciocię, że jak ONI MOGLI.....
więc Twoja szwagierka też pewnie zaciska kciuki za chłopca..... a jak nie mieliście dzieci, to mogli Was za plecami obgadywać...a teraz KLAPA, więc wiesz....
miej to w D........Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:powiem wam że mi bardzo cieżko na sercu i chociaż się bardzo ciesze to chce mi się płakać już tłumacze dlaczego, otóż moj powiedział swojej siostrze, że jestem w ciąży a ona jakś dziwna jakby zła wogole się nie ucieszyła normalnie szok!M mowi to chyba bedzie chłopak a ona domnie a ty co zaplanowałaś ja jej na to ja to co co będzie to będzie byle by zdrowe zobaczymy, normalnie brak mi słów, jak jej powiedzialam że 5 mies się staraliśmy to powiedziała NO CHYBA ZARTUJESZ(w sensie że to przecież tak prosto, pyk i juz jest) na co ja jej mowie że sobie nawet sprawy nie zdaje ile ludzi się stara że te 5 miesięcy to nie długo!Siostra m ma córkę i syna i chyba chce żeby tylko jedna dziewczynka w rodzinie była, no bo jak inaczej mam to sobie tłumaczyc?
Kropka - świetny wierszyk!
Kroko - oby reakcja teściowej była jednak przyjemniejsza!Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki, ja w pracy mam dziś totalnego lenia, od rana was podczytuje i na FB w gierki gram na przemian a robota leży i kwiczy.
Ania ja myślę że powinien mąż z szefem pogadać, tak jak dziewczyny mówią, że np. odpracuje w innym czasie.
Asha spokojnie, bliźniaki już czekają do ciebie w kolejce i na pewno dotrą, tylko bocian po drodze pewnie zachlał i w kolejnym cyklu doniesie. No dobra kiepskie pocieszenie, ale trzymam kciuki żeby cos się wykluło, póki nie ma @ jest nadzieja.
Lili niektórzy mają problem z wyrażaniem emocji, ja np. wyrażam je zbyt emocjonalnie. Jak siostra powiedziała że jest w ciąży to prawie skakałam po domu.
Wiecie co, coś dziwnego stało się z moim brzuchem. Jestem raczej z tych puszystych i mam taki mocno wystający brzuch, trochę jak ciążowy wygląda. A od wczoraj jakiś mniejszy się zrobił, jakby powietrze z niego zeszło. Chyba z 5 razy przyglądałam się w lusterku przodem bokiem i jak tylko się da. No sam z siebie tak nie mógł schudnąć. Na wadze niby 0,5 kg mniej ale takie wahania wagi to u mnie norma. Oprócz tego ciągnie mnie w dole brzucha tak wewnątrz, ale myślę że to nie ma ze sobą nic wspólnego i to ciągnięcie to przed okresem może być.
**********************Gang 18+***********************
-
jestem i ja, w sumie w przelocie bo niedobrze mi i zaraz się kładę, musiałam chwilę popracować
głowa mnie znów boli, rewelacji żołądkowych ciąg dalszy, do tego muli, w lodówce śmierdzi, jestem głodna ale nic mi nie podchodzi i takie tam..
a teściowa dała wczoraj cały worek ogórków... nie muszę Wam chyba mówić, co się działo jak go wzięłam do ręki i otworzyłam, nieświadoma, co jest w środku... generalnie wszyscy już wiedzą, że ogórków pod moim dachem NIE BĘDZIE!!!
Yasmin, ja się czuję identycznie, też mam kołatania, nawet się bałam, że to tarczyca szaleje ale jest ok, może taki objaw mamy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:16
-
Kochane, przyjemność po mojej stronie, cieszę się, że Wam się podoba
Te setki stron, które tu zapisujecie, trudne chwile, emocje, nieprzychylni ludzie, którzy nas otaczają i potrafią sprawiać tyle bólu... to wszystko potwierdza JAK KAŻDA Z WAS JEST DZIELNA, WYJĄTKOWA I SILNA. I niech nikt nie waży się powiedzieć, że jest inaczej. SIŁACZKI Z WAS I JUŻ!!!!!!
Krokodylica, konwalianka, Malenq, choco, Asha lubią tę wiadomość