My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:hehehehehe Ty psotnico
A jak. taka jestem niedobra, a co!
Szczerze to byłam tak wkurzana że musiałam przekładać wesele na następny rok że teraz jak by jeszcze tamta pierwsza zaciążyła to chyba bym się załamała że ktoś mi życie ustawia i mu się to udaje.
A teraz to nie mam nic przeciwko żeby szwagierka zaciążyła, były by dzieciaki w podobnym wieku i też by było spoko.Ale szwagierka już by dawno była w ciąży, nawet przed naszym weselem robiła test, tylko po prostu zajść nie może.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:teraz mi takie zalecił
https://www.dropbox.com/s/azlwiqxl887k6e1/2014-07-31%2011.30.33.jpg
toksoplazmoza chyba i coś tam
glukoza na czczo we krwi żylnej
HBs-antygen
Hormon tyreotropowy - TSH
Mocz - badanie ogólne
Morfologia pełna - analizator - krew
P.ciała przeciw - CMV IgG
P.ciała przeciw - CMV IgM
P.ciała przeciw - HCV
P.ciała przeciw różyczce IgG
Toxoplazmoza - panel (IgG IgM)
WR, HIV,Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:53
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Jakie rezerwowanie imion??? Co to za praktyki??? Jakbym miała jakieś upatrzone imię dla dzidzi i ktoś by mi powiedział, że nie mogę go nadać bo jest zarezerwowane to opcje są dwie:
1. Mam dobry humor i wyśmiewam okrutnie taką osobę traktując to jako wyjątkowo dobry żart.
2. Mam zły humor i walę patelnią (lub wokiem bo cięższy) przez ten głupi łeb i zakopuję w ogrodzie pod skalniakiem.
Takie moje skromne zdanie na temat kolejek i rezerwacji imionkonwalianka, Krokodylica, Malenq, Kropka_1, Lili83, Tamka, Yasmin, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A jak. taka jestem niedobra, a co!
Szczerze to byłam tak wkurzana że musiałam przekładać wesele na następny rok że teraz jak by jeszcze tamta pierwsza zaciążyła to chyba bym się załamała że ktoś mi życie ustawia i mu się to udaje.
A teraz to nie mam nic przeciwko żeby szwagierka zaciążyła, były by dzieciaki w podobnym wieku i też by było spoko.Ale szwagierka już by dawno była w ciąży, nawet przed naszym weselem robiła test, tylko po prostu zajść nie może.
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Hej a może ona też tu gdzieś siedzi po jakimś dziwnym nickiem
Nie wiem, może.
Jak rozmawiałam z nią ostatnio to mówiła że była u jakiegoś nowego gina, ponoć genialny i on jej powiedział, że prawdopodobnie ma PCO. To jej mówię że ja to mam. A ona że dowiedziała się że są takie specjalne tabletki na wzrost pęcherzyków, to jej mówię że ja właśnie jestem pierwszy cykl na tych tabletkach. Po głosie słyszałam, ze nie była wcale zadowolona że jestem ten krok do przodu.
Nie czaję tego, zamiast się cieszyć, podpytać mnie o tą chorobę, o leki to jakaś taka zawiść. Nie rozumiem tego. I nikt mi życia w harmonogramie nie będzie opisywał.
PS. I tak im życzę zeby im się udało jak najszybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:04
-
Kroko i tak trzymaj nie daj się!
No cóż tak to już jest że z rodziną to niekiedy lepiej na zdjęciu się wychodzi;)
A ja myślę, że moja szwagierka troszkuuuuu zazdrosna
1.jak będzie dziewczynka to jej J..... nie będzie już jedyną wnuczką
2.bede w centrum uwagi(i to mi się najbardziej podoba a co:))))))
3.ona chcialam mieć 3 ale nie miala odwagi, miała 35 i bała się, że dziecko może być chore i co wtedy by było, bo wiek 35 to już ryzysko, jak ona to mowiła
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ejjjj bo ja mam 35 już... Nie strasz
Ja napewno będę, gdy mi tak poleci lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:32
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nie ma co sie wiekiem przejmowac trzeba zyć tak na ile sie czujecie
Krokodylica, smarta lubią tę wiadomość
-
Pocieszyłyście mnie
No też wyczytałam że po 35 z PCO zajście w ciążę to wyższa szkoła jazdy... Ale mój gin mówił mi, żebym nie panikowała i nie czytała internetów, bo teraz późne macierzyństwo to norma i wspomagacze też mamy już takie że damy radęI tego się będę kurczowo trzymać
-
konwalianka wrote:dokładnie tak! Ja np. nie mogę uwierzyć ze jestem już po po 30-tce.. mam wrażenie, że ciągle mam 26 lat
to tak jak ja hehehe ciągle mi sie wydaje ze mam 20 kilka lat i jest ok a tu już 31 hehehheKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Ejjjj bo ja mam 35 już... Nie strasz
Ja wcale nie uważam, że to za pozno wrecz przeciwnie, tutaj w Belgii większość kobiet rodzi po 35 i tak też jej mówiłam, no ale cóz to była jej dezyzja moze teraz tego zaluje. Osobiście znam dziewczyny które pierwsze dziecko urodziły w wieku 38 lat, a jak rozmawiałam z lekarzem to mówił ze to się na przstrzeni lat zmieniło dawniej kobiety zostawały w domu, nie pracowały teraz jest iaczej
Krokodylica lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B