My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka_1 wrote:No dobra, czy to oznacza, że po owulce najlepiej by się utrzymał śluz kremowy cały czas??? Kiepska w tym jestem...
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
Ja śluzu nie miałam, najczęściej miałam sucho, czasem wodnisty.. jak zaszłam w ciąże, to faktycznie jest..ale.. tym razem pojawił się już wcześnie, przy Tymku w ciąży zalewy śluzu miałam ok 16 tygodnia, wcześniej sucho, więc to tez nie jest jakaś reguła
-
konwalianka wrote:Ja śluzu nie miałam, najczęściej miałam sucho, czasem wodnisty.. jak zaszłam w ciąże, to faktycznie jest..ale.. tym razem pojawił się już wcześnie, przy Tymku w ciąży zalewy śluzu miałam ok 16 tygodnia, wcześniej sucho, więc to tez nie jest jakaś reguła
To jest najgorsze
Yasmin, konwalianka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Lili masakra, może szwagierka w szoku była?
Krokodylku ty to czort jesteśkiedy mówicie?
Ania_84 wspieram was z całej siły!
Ciężarne się relaksują i nie stresują
Mam przeczucie, że u nas znowu nic nie będzie. Może tak ma być? We wrześniu monitoring i hormony a u męża żołnierzyki może wtedy coś się wyjaśni.
Kochana mamy plan powiedzieć po pierwszym usg, jak lekarz powie że wszystko ok.
Mój gin wraca z urlopu w poniedziałek, teraz tylko kwestia jak szybko mnie przyjmie.
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Kochana mamy plan powiedzieć po pierwszym usg, jak lekarz powie że wszystko ok.
Mój gin wraca z urlopu w poniedziałek, teraz tylko kwestia jak szybko mnie przyjmie.
Ale też wie tylko najbliższa rodzina no i w pracy dla mojego tzn naszego bezpieczeństwa, a reszcie po usg -
Kropka_1 wrote:A ja mam pytanie do naszych kochanych brzuchatków
Zdaję sobie sprawę, że to indywidualne, ale myślę też, że każda się ich doszukuje: OBJAWY
Jak spojrzycie wstecz to pamiętacie co faktycznie czułyście innego, miałyście jakieś symptomy odmiennego stanu?
Ja tak jak pisałam - pryszcze. Zawsze syfiło mnie przed @ ale na buzi i plecach a teraz wywaliło mi całe nogi, od kolan do tyłka, mnóstwo pryszczy.
Do tego ból brzucha jak na @ tylko że dużo wcześniej, gdzieś 8dpo już się zaczęły, aż zaczęłam się martwić że pewnie @ zaraz przyjdzie i będzie mega krótka fl.
Więcej grzechów nie pamiętam.Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
choco wrote:O Arenna to mamy podobnie
Mnie cycki po bokach bolą, od pachy w kierunku sutków, ale to akurat w poprzednim cyklu miałam tak samo.
Chyba też wygrzebie z szafy jakąś mniejszą kieckę.
A tak, jeszcze ten objaw. Ból cycków, ale nie całych tylko tak od pach.Arienna lubi tę wiadomość