My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
to ja się tylko wtrącę apropos śluzu - NIE MAM W OGÓLE i nie miałam zupełnie po terminie okresu, mam suszę, sporadycznie zdarzy się dzień, że coś poleci ale ogólnie - nic, a progesteron chyba ok skoro kropek dobrze osadzony i wrośnięty
Arienna, Kropka_1 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:to ja się tylko wtrącę apropos śluzu - NIE MAM W OGÓLE i nie miałam zupełnie po terminie okresu, mam suszę, sporadycznie zdarzy się dzień, że coś poleci ale ogólnie - nic, a progesteron chyba ok skoro kropek dobrze osadzony i wrośnięty
Za to ja codziennie wymieniam 3 razy wkładkę. Leci ze mmnie tego śluzu od cholery. Ale ja zawsze dużo piję i nigdy nie narzekałam na brak śluzu więc może dlatego. Czyli po prostu brak reguły. -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:to ja się tylko wtrącę apropos śluzu - NIE MAM W OGÓLE i nie miałam zupełnie po terminie okresu, mam suszę, sporadycznie zdarzy się dzień, że coś poleci ale ogólnie - nic, a progesteron chyba ok skoro kropek dobrze osadzony i wrośnięty
U mnie o ciąży wie moja rodzina, bo nie udało się zachować tej wiedzy..mama wiedziała, że chcą mnie zwolnić a ja nie umiem kłamać, że jeszcze nie teraz.. strona męża nie wie i nie dowie się dotąd dopóki nie będzie to konieczne.. a niestety za 2 tygodnie mamy wesele brata mojego P i pewnie wyjdzie na jaw, bo ja ZAWSZE piję, a teraz nic.. wolałabym się wstrzymać z tą informacją, ale mąż radzi też aby powiedzieć, bo inaczej zagonią mnie do pracy (przy weselu siostry miałam wrażenie, że nie wychodzę z kuchni, ciągle zmywam, podaję, noszę, usługuję) i mam dylemat.. -
Krokodylica wrote:Za to ja codziennie wymieniam 3 razy wkładkę. Leci ze mmnie tego śluzu od cholery. Ale ja zawsze dużo piję i nigdy nie narzekałam na brak śluzu więc może dlatego. Czyli po prostu brak reguły.
ja piję dziennie 2 x 1,5 litra wody + jakieś tam soki i herbaty trochę także to chyba nie tylko kwestia nawodnienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:07
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość