My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Oj nie przejmuj się kochana, to zwyczajna zawiść, niektórzy tak mają, ze nie chcą aby inni mieli dobrze; przykre to ale taka prawda.. ciesz sie tym co macie a ją olej, i tak pewnie przyleci wcześniej czy później
Kropka - świetny wierszyk!
Kroko - oby reakcja teściowej była jednak przyjemniejsza!
Konwalia obawiam się że mi to wali.
Reakcja siostry męża pewnie będzie taka sama bo przecież teraz jest JEJ kolej a nie moja. -
choco wrote:Oprócz tego ciągnie mnie w dole brzucha tak wewnątrz, ale myślę że to nie ma ze sobą nic wspólnego i to ciągnięcie to przed okresem może być.
Yasmin, no kurcze..a już tak pięknie było.. z kołataniem musisz koniecznie coś zrobić.. byłaś u kardiologa? jesli nie idź, serce w ciaży to nie zabawa -
Tamka wrote:
Yasmin, ja się czuję identycznie, też mam kołatania, nawet się bałam, że to tarczyca szaleje ale jest ok, może taki objaw mamy? -
konwalianka wrote:Yasmin, no kurcze..a już tak pięknie było.. z kołataniem musisz koniecznie coś zrobić.. byłaś u kardiologa? jesli nie idź, serce w ciaży to nie zabawa
-
Yasmin po pierwsze jesli maz kolatanie to nie pij nic z kofeina.. bo kofeina nie podwyzsza cisnienia a przyspiesza akcje serca
po drugie Ty mialas robione TSH ?? -
Krokodylica wrote:Konwalia obawiam się że mi to wali.
Reakcja siostry męża pewnie będzie taka sama bo przecież teraz jest JEJ kolej a nie moja. -
Yasmin wrote:heh może mamy... też nie potrafisz stać? Ja jak stoję to dostaję takiej silnej "kolki" od mostka po bark i do łopatki. Serce czuję w barku i bije tak mocno że koszulka mi się rusza. jak tylko się położę to to znika
Ania dobrze pisze - robiłaś ostatnio TSH? -
Ania_84 wrote:Yasmin po pierwsze jesli maz kolatanie to nie pij nic z kofeina.. bo kofeina nie podwyzsza cisnienia a przyspiesza akcje serca
po drugie Ty mialas robione TSH ?? -
Kolejność jest ustalona i koniec. Najpierw miała ślub jej córka potem ja, mimo że jesteśmy w tym samym wieku, ale jej dzieci miały się hajtać po kolejności.
Teraz też jest kolejność, najstarszy syn już ma dziecko, teraz kolej na córkę a potem dopiero mogę ja.
Ostatnio szwagierka mi mówiła przez telefon że jej mama do niej wydzwania i cały czas ponagla, że kiedy w końcu będzie dziecko, że ile ona ma lat itd. A ja mimo iż mam tyle samo lat to co tam, mogę poczekać. -
dla mnie to jest jakaś paranoja z kolejnością rodzenia dzieci w rodzinie, zaklepywaniem imion, co to kuźwa - przedszkole i plucie na ciasteczko, że moje i nie dam? no dajcie spokój, chore i tyle, stare to a głupie, przepraszam za wyrażenie ale naprawdę powinny się jedna z drugą puknąć w czerep
konwalianka, Malenq, choco, Krokodylica, Lili83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Yasmin, to dziwne ze nie zlecał Ci gin, bo TSH bada się na początku ciąży i ja mam już to badanie za sobą..
) -
Krokodylica wrote:Kolejność jest ustalona i koniec. Najpierw miała ślub jej córka potem ja, mimo że jesteśmy w tym samym wieku, ale jej dzieci miały się hajtać po kolejności.
Teraz też jest kolejność, najstarszy syn już ma dziecko, teraz kolej na córkę a potem dopiero mogę ja.
Ostatnio szwagierka mi mówiła przez telefon że jej mama do niej wydzwania i cały czas ponagla, że kiedy w końcu będzie dziecko, że ile ona ma lat itd. A ja mimo iż mam tyle samo lat to co tam, mogę poczekać.a siostra kuzyna bach i 3 na 40ur ale dzięki bogu nikt tego w zły sposób nie komentuje
-
TSH jest wazne bo jak jest niskie to wchodzi sie w nadczynnosc tarczycy co powoduje wlasnie kolatanie serca i ogolnie problemy sercowe
-
Krokodylica wrote:Kolejność jest ustalona i koniec. Najpierw miała ślub jej córka potem ja, mimo że jesteśmy w tym samym wieku, ale jej dzieci miały się hajtać po kolejności.
Ostatnio szwagierka mi mówiła przez telefon że jej mama do niej wydzwania i cały czas ponagla, że kiedy w końcu będzie dziecko, że ile ona ma lat itd. A ja mimo iż mam tyle samo lat to co tam, mogę poczekać.